Η εντυπωσιακή συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφος Ανδριάννα Ζαρακέλη… αποθεώνει τις ομορφιές του Έβρου

Η εντυπωσιακή συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφος Ανδριάννα Ζαρακέλη… αποθεώνει τις ομορφιές του Έβρου

Η εντυπωσιακή και ραγδαία ανερχόμενη συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφος Ανδριάννα Ζαρακέλη, βρίσκεται και φέτος-όπως κάθε καλοκαίρι-για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Έβρο και με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ τον… αποθεώνει για τις ομορφιές του, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση σε φίλους και γνωστούς.

Η συμπαρουσιάστρια μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη του “Αποκαλυπτικού Δελτίου” στο ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ, αλλά και του καθημερινού ενημερωτικού μαγκαζίνο μαζί με την Λίζα Δουκακάρου στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά 90.1”, κατάγεται από τις Φέρες και βρίσκει τον χρόνο κάθε καλοκαίρι να επισκέπτεται την πόλη της αλλά και όλο το νομό. Παρέα με τον σύζυγο της επίσης δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, κορυφαίο στέλεχος του ομίλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και όχι μόνο και τον γιο τους Γιάννη.

Φέτος “όργωσαν” κυριολεκτικά όλο το νομό και οι φωτογραφίες που ανέβασε είναι η μία από την παραλία της Αλεξανδρούπολης ενώ πέφτει ο ήλιος και πραγματικά το θέαμα είναι καταπληκτικό.

Η άλλη είναι από τις Φέρες και διάφορα στιγμιότυπα ενώ κατευθύνεται προς τον ποταμό Έβρο και απολαμβάνει τις μοναδικές στιγμές.