ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο αεροδρόμιο Τσορλού της Ραιδεστού ΣΕ ΛΙΓΟ το Προεδρικό αεροσκάφος παραλαμβάνει τους Κούκλατζη, Μητρετώδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο αεροδρόμιο Τσορλού της Ραιδεστού ΣΕ ΛΙΓΟ το Προεδρικό αεροσκάφος παραλαμβάνει τους Κούκλατζη, Μητρετώδη

Απογειώθηκε ήδη για την Τουρκία από το στρατιωτικό αερδρόμιο της Ελευσίνας το Προεδρικό αεροσκάφος, στο οποίο επιβαίνουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκaλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Θα προσγειωθεί σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr στο αεροδρόμιο Τσορλού της τουρκικής πόλης Ραιδεστού που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα απ΄ την Αδριανούπολη, προκειμένου να παραλάβει τους Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη. Από εκεί θα “πετάξει” για την Θεσσαλονίκη, όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος (ήδη “πετάει” και αυτός για την συμπρωτεύουσα) και θα υποδεχθεί τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Αρχικά όπως γράψαμε, είχε αποφασιστεί οι Κούκλατζης και Μητρετώδης να μεταβούν οδικώς από την Αδριανούπολη στις Καστανιές που βρίσκονται πολύ κοντά, να τους υποδεχθούν εκεί οι γονείς ιαι συγγενείς τους και στη συνέχεια να μεταφερθούν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου το Προεδρικό αεροσκάφος να τους μεταφέρει στην Αθήνα όπου θα γινόταν η επίσημη υποδοχή. Μάλιστα οι γονείς του Άγγελου Μητρετώδη ξεκίνησαν για την Ορεστιάδα ώστε μαζί με τους γονείς του Κούκλατζη να υποδεχθούν τα παιδιά τους στις Καστανιές.

Τα σχέδια όμως άλλαξαν και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη λύση του αεροδρομίου της Ραιδεστού. Προφανώς και η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών κ.Κατρούγκαλου και του αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, έχει σχέση με όσα θα πρέπει να συζητηθούν με τους δυο στρατιωτικούς μας και τις δηλώσεις που θα κάνουν στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη τους στην πατρίδα, αλλά και αργότερα. Γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν θέματα που είναι… εξαιρετικά ευαίσθητα, τόσο για την σύλληψη τους, όσο και για την παραμονή τους εδώ και 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*