Δ.Ε.Υ.Α.Αλεξανδρούπολης: Καμπάνια ενημέρωσης 2.300 ευρώ σε 3 ραδιόφωνα, για εξοικονόμηση νερού και ρύθμιση οφειλών

Δ.Ε.Υ.Α.Αλεξανδρούπολης: Καμπάνια ενημέρωσης 2.300 ευρώ σε 3 ραδιόφωνα, για εξοικονόμηση νερού και ρύθμιση οφειλών

Στο Διδυμότειχο μπορεί να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα ύδρευσης, αλλά στην ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης προσέχουν για να έχουν όσον αφορά το νερό και τα τεράστια χρέη που υπάρχουν από καταναλωτές-δημότες προς την δημοτική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, με προσωπική απόφαση του προέδρου της Γιώργου Ουζουνίδη, η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 17 Ιουλίου, διατέθηκαν 2.294 ευρώ και έγινε απευθείας ανάθεση σε 3 συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, για την υπηρεσία μετάδοσης ραδιοφωνικών μηνυμάτων που σκοπό έχουν:

α) Ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού μέσων μηνυμάτων σε τοπικά ΜΜΕ

β) Ενημέρωση των καταναλωτών για την δυνατότητα ρύθμισης βεβαιωμένων ανεξόφλητων οφειλών.

Η απ’ ευθείας ανάθεση έγινε συγκεκριμένα στους παρακάτω ραδιοφωνικούς σταθμούς

  1. MAXIMUM FM  750 ευρώ+ΦΠΑ 24%=930 ευρώ
  2.  STATUS RADIO  750 ευρώ+ΦΠΑ 24%=930 ευρώ
  3.  SFERIKOS 99.3 FM 350 ευρώ+ΦΠΑ 24%=434 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΥΑΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Διαφορετική τακτική Ουζουνίδη απ’ τον

προκάτοχο του στην ΔΕΥΑΑ Βαγγέλη Μυτιληνό

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, έχει και στο παρελθόν προβεί σε παρόμοιες διαφημιστικές καμπάνιες που αφορούν είτε ραδιοφωνικά μηνύματα ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για αποφυγή κατασπατάλησης του πόσιμου νερού, αλλά και για ρύθμιση χρεών των πολιτών προς την δημοτική επιχείρηση.

Μόνο που ο νέος της Πρόεδρος Γιώργος Ουζουνίδης, ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική απ’ τον προκάτοχο του Βαγγέλη Μυτιληνό. Γιατί εκείνος έδινε διαφημιστικές καταχωρήσεις σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αλεξανδρούπολης, τα τηλεοπτικά κανάλια, τις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες της πόλης. Ο κ.Ουζουνίδης έχει προφανώς άλλη άποψη και ανέθεσε την καμπάνια μόνο στους 3 συγκεκριμένους ραδιφωνικούς σταθμούς, για τους οποίους στην απόφαση αναφέρεται ότι κατέθεσαν προσφορές, προφανώς κατόπιν επικοινωνίας της ΔΕΥΑΑ μαζί τους.

Ίσως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ουζουνίδης θεωρεί ότι τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αλεξανδρούπολης (ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) δεν τους βλέπουν ή τους άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που είναι μουσικού περιεχομένου ( Polis, Heat Radio, Focus), δεν τους ακούνε καταναλωτές που πρέπει να μην σπαταλούν νερό ή έχουν χρέη στην ΔΕΥΑΑ και πρέπει να τα ρυθμίσουν. Ούτε διαβάζουν καταναωλωτές τις εφημερίδες της Αλεξανδρούπολης ή τις ιστοσελίδες της πόλης και του νομού.

Εκτός αν υπήρξε ως κριτήριο το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι ενημερωτικοί. Το ίδιο είναι φυσικά και τα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτό το διάστημα που μεταδίδονται τα ραδιοφωνικά μηνύματα στους συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι ενημερωτικές εκπομπές έχουν σταματήσει λόγω καλοκαιριού.

Να τον βοηθήσουμε όλοι να βρει

όσους παρανομούν με το νερό

Πάντως ο κ.Ουζουνίδης δείχνει ότι προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης και το αποδεικνύει η συγκεκριμένη ανάθεση. Την στιγμή που όλοι στην Αλεξανδρούπολη ασχολούνταν με όσα ακούγονταν και γράφονταν πανελλαδικά για ανάμιξη των Ρώσων στην περιοχή, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης βρισκόταν στο επίκεντρο, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ ασχολούνταν με τα δικά του αποκλειστικά καθήκοντα και έψαχνε λύσεις. Σιγά μην ενδιαφέρεται για απελάσεις και άλλα παρόμοια. Εξάλλου και τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με αυτά παρά μόνο ελάχιστα.

Γι’ αυτό και επιβάλλεται όλοι να του συμπαρασταθούμε στο δύσκολο έργο του για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ύδρευσης η πόλη. Όσοι γνωρίζουν για παράδειγμα καταστήματα στην παραλιακή που λειτουργούν το καλοκαίρι και ενδεχομένως να μην τροφοδοτούνται με ορθολογικό τρόπο με νερό ή καταφεύγουν σε διάφορες… αλχημείες ξεγελώντας την ΔΕΥΑΑ, θα πρέπει να το καταγγείλουν ενημερώνοντας την δημοτική επιχείρηση ή τον Γιώργο Ουζουνίδη προσωπικά. Είναι σίγουρο ότι αυτός θα επέμβει άμεσα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παρανομεί.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*