Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λένε ψέματα το ίδιο εύκολα που λένε… Καλημέρα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λένε ψέματα το ίδιο εύκολα που λένε… Καλημέρα

Οι καταγγελίες του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, για το θέμα κατασκευής των σφαγείων Φερών και  τις καθυστερήσεις που υπάρχουν εκ μέρους του δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς και οι δηλώσεις-απάντηση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Κοιυκουράβα, αποδεικνύουν δύο πράγματα.

Ο κ.Λαμπάκης και ο στενός πυρήνας των συνεργατών του, έχουν αναγάγει την… κωλοτούμπα σε καθημερινή συνήθεια και λένε ψέματα όπως λένε… Καλημέρα. Το ίδιο έκαναν και με το Αθλητικό Μπαλόνι που διαβεβαίωναν ότι τον Μάιο του 2018 θα είναι έτοιμο και θα το χρησιμοποιούν για προπονήσεις όλα τα σωματεία της πόλης, το ίδιο και με το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, που οι μελέτες του θα ήταν έτοιμες από τις αρχές του 2018, το ίδιο τώρα και με τα σφαγεία των Φερών.

Η καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ακριβώς πριν από έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν από την αγροτική έκθεση ο δήμαρχος προσωπικά μας διαβεβαίωνε ότι το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 το έργο θα βγει σε δημοπρασία. Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια θελει έργα δεν τον ενδιαφέρει ουτε η γραφειοκρατία ούτε οι καθυστερήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο”. Μάλιστα κοινοποίησε και το βίντεο με τις δηλώσεις Λαμπάκη:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΦΕΡΩΝ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ) ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΕΒΡΟΥ Απο την αρχή της προσπάθειας για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου που θα αλλάξει την προοπτική του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας δηλώσαμε στην δημοτική αρχή την αμέριστη συμπαράσταση μας με όποιον τροπο και εαν χρειαστεί έτσι ώστε όλοι μαζι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτο το τόσο σημαντικό για την περιοχή μας έργο . Απο τότε όμως περάσανε χρόνια , γίνανε δηλώσεις επι δηλώσεων, συναντήσεις επι συναντήσεων , ακριβώς πριν απο έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν απο την αγροτική έκθεση ο δήμαρχος προσωπικά μας διαβεβαίωνε οτι το αργότερο μεχρι τον Νοέμβριο του 2017 το έργο θα βγει σε δημοπρασία .Δυστυχώς ομως για πολλούς και διάφορους λόγους το έργο καθυστέρησε , κανένας μας δεν θα πρεπει να νιώθει περήφανος γιατι μετά απο τόσα χρόνια ενα έργο αναπτυξιακής σημασίας ειναι ακόμη στα σχέδια και στα χαρτιά .Και ναι πλέον υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο και ναι πλέον είμαστε όλοι μας άπιστοι θωμάδες και ναι πλέον ακούγετε απο τα χείλη όλων μας οτι εαν ηταν ενα έργο που να αφορά την Αλεξανδρούπολη θα είχε ξεπεραστεί καθε εμπόδιο σε πολύ συντομότερο χρόνο . Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει λόγια θελει έργα δεν τον ενδιαφέρει ουτε η γραφειοκρατία ούτε οι καθυστερήσεις για τον οποιοδήποτε λόγο .Άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χρονοτριβές και καθυστερήσεις ,το έργο αυτο θα έπρεπε να εχει υλοποιηθεί εχθές !!Ως αγροτικός σύλλογοςγια την γρηγορότερη υλοποίηση της κατασκευής του σφαγείου θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής και θα εντείνουμε τις προσπάθειες και τις πιέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του δημοτικού σφαγείου Φερών , ενός έργου που το εχει άμεση ανάγκη ο αγροτικός κόσμος και η τοπική οικονομία .Η ανάπτυξη του τόπου μας ειναι ευθύνη όλων μας και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση και αδιαφορία !!

Gepostet von Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 12. August 2018

Αντί συγνώμης δικαιολογίες και ψέματα

από τους Λαμπάκη και Κουκουράβα

Αντί λοιπόν τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας να ζητήσουν συγνώμη για την καθυστέρηση ενός χρόνου, άρχισαν πάλι τις δικαιολογίες και τα ψέματα. Μιλώντας στην δημοσιογράφο Μαρίνα Κριτού και το e-evros.gr, ο μεν δήμαρχος Αλερξανδρούπολης αποποιήθηκε των ευθυνών του: «Το έργο θα δημοπρατηθεί αρχές Οκτωβρίου, και μέσα στο 2018 θα έχουμε πιθανότατα και ανάδοχο. Η Δημοτική Αρχή δεν έχει σφάλμα, γιατί η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε διαγωνισμό από το Υπουργείο μας δόθηκε στις 19 Ιουλίου, σε 2-2,5 μήνες δηλαδή θα βγει «στον αέρα». Πέρυσι τον Σεπτέμβριο όμως, που με το γνωστό κατηγορηματικό του ύφος έλεγε πως σε 1,5 μήνα θα προχωρήσει το έργο, δεν τα γνώριζε αυτά;

Όσο για τον κ.Κουκουράβα, συναγωνίστηκε σε δικαιολογίες και ψέματα των δήμαρχο του.«Εμείς είχαμε έτοιμη τη μελέτη. Υπήρξε καθυστέρηση 1,5 χρόνου, όλη η Ελλάδα δεν μπορούσε να δημοπρατήσει ότι έργο είναι για μελέτη-κατασκευή. Με τη νέα διακήρυξη, θα προσαρμόσουμε τα τεύχη δημοπράτησης και από Οκτώβριο δημοπρατείται το έργο». Αλήθεια, ο κ.Λαμπάκης και ο ίδιος δεν γνώριζαν πριν περίπου έναν χρόνο ότι δεν μπορούσε να δημοπρατηθεί έργο; Τότε γιατί ανακοίνωναν ότι θα προχωρήσει το πολύ ως τα τέλη Νοεμβρίου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φούσκα” οι εξαγγελίες Λαμπάκη για Αθλητικό Μπαλόνι 1.900 τ.μ ως τον Μάιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*