Δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών: Εκπληξη για εμάς η απελευθέρωση. Δεν έγινε με δικό μας αίτημα!!!

Δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών: Εκπληξη για εμάς η απελευθέρωση. Δεν έγινε με δικό μας αίτημα!!!

Μια δήλωση που μάλλον δημιουργεί περισσότερα ερωτημικά για όσα μεσολάβησαν ώστε να αποφασιστεί από την Τουρκία η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών,  έκαναν οι Τούρκοι δικηγόροι των Άγγελου Μητρετώδη κιαι Δημήτρη Κούκλατζη.

Οι δυο συνήγοροι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την πρόταση του Τούρκου εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι παραμονή Δεκαπενταύγουστου οι δυο στρατιβτικοί, μετά από 167 ημέρες κράτησης στις φυλακές τηςε Αδριανούπολης και επεσήμαναν ότι δεν συνέβη αυτό μετά από δική τοιυς αίτημα.

Μάλιστα, η μια εκ των συνηγόρων Σελίν Οζέλ αποκάλυψε ότι η αποφυλάκιση δεν έγινε με αίτημα των δικηγόρων, αλλά του εισαγγελέα. «Η αποφυλάκιση αποφασίστηκε όχι με δικό μας αίτημα, αλλά με αίτημα του εισαγγελέα και αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κατασκοπεία», δήλωσε η δικηγόρος στον ΣΚΑΪ.

«Ηταν έκπληξη για εμάς το αίτημα του εισαγγελέα όμως μετά διαπιστώσαμε πως σήμερα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και για αυτό κατατέθηκε το αίτημα», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος Χακάν Γιαλτσιντούγ.
Πηγή: iefimerida.gr