Ο κολλητός φίλος του Δημήτρη Κούκλατζη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη να τον συναντήσει

Ο κολλητός φίλος του Δημήτρη Κούκλατζη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη να τον συναντήσει

Ο Χρόνης Μαραζίδης, είναι ένας από τους φίλους του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και φυσικά από το απόγευμα της Τρίτης που μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα νέα της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας απ’ τους Τούρκους, “πετάει στα σύννεφα”. 

“Κολλητός” του Ορεστιαδίτη στρατιωτικού, έζησε και αυτός 167 ημέρες αγωνίας και έντονης ανησυχίας, σε όλο αυτό το διάστημα που κρατούνταν αιχμάλωτος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Μάλιστα ήταν από αυτούς που είχαν μιλήσει τηλεφωνικά σε αθηναϊκά ΜΜΕ για τον φίλο του.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, από χθες που ο Δημήτρης Κούκλατζης μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και τους υποδέχθηκαν οι γονείς τους. Η Ορεστιάδα… δεν χωρούσε τον Χρόνη Μαραζίδη, που έφυγε για την συμπρωτεύουσα και συνάντησε τον “κολλητό” του φίλο. Μάλιστα έβγαλαν και την φωτογραφία που βλέπετε, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το λακωνικό σχόλιο “Εντάξει είναι αλήθεια”!!!

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση συγκέντρωσε από κάτω δεκάδες σχόλια φίλων και γνωστών τους, οι οποίοι επίσης δεν έκρυψαν την χαρά και ικανοποίηση τους για την λήξη αυτής της τεράστιας περιπέτειας του Δημήτρη Κούκλατζη, μετά την σύλληψη του στις Καστανιές απ’ τους Τούρκους την 1η Μαρτίου.