Γιάννης Ζαμπούκης: Άφθαρτος, νέος, πετυχημένος, αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Γιάννης Ζαμπούκης: Άφθαρτος, νέος, πετυχημένος, αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, άφθαρτος πολιτικά, νέος και πετυχημένος, αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Το δημοσίευμα του Evros-news.gr την 1η Απριλίου 2018, για πρόσωπο-έκπληξη, επιβεβαιώνεται πλήρως, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Ζαμπούκης θα διεκδικήσει την θέση του δημάρχου, κόντρα στον Βαγγέλη Λαμπάκη και τους άλλους υποψήφιους. Ήδη μάλιστα ξεκίνησε τις επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, με πρόσωπα από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς χώρους, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους και να τους προτείνει να συστρατευτούν μαζί του, σε μια δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει τον δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Πετυχημένος δικηγόρος, που απολαμβάνει τεράστιας εκτίμησης και καθολικής αναγνώρισης των ικανοτήτων του, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές προτιμήσεις που έχει ο καθένας και γι’ αυτό άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια οι συνάδερφοι του τον εκλέγουν Πρόεδρο στον Δικηγορικό σύλλογο της πρωτεύουσας του νομού μας. Μετριοπαθής και άνθρωπος των συνθέσεων και της συννενόησης, λαϊκό παιδί και όχι… λαϊκιστής (όπως ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης για παράδειγμα), απλός και μεθοδικός, θεωρείται από πολλούς ως ιδανικός δήμαρχος για την Αλεξανδρούπολη του μέλλοντος. Αναμένονται άλλωστε σημαντικές αλλαγές στην πόλη και την περιοχή και χρειάζεται κάποιος που να… πιάνει τα μηνύματα των καιρών, να ζει στην εποχή του και να μην λειτουργεί παλαιοκομματικά.

Όπως μάθαμε, έχουν γίνει ήδη οι σχετικές βολιδοσκοπήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την υποψηφιότητα του και προέρχονται από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς και κομματικούς χώρους. Κι όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στους πρώην δήμους Φερών και Τραίανούπολης, όπως και σε όλα σχεδόν τα χωριά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Η παρουσία του παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στις Φέρες, στον Εσπερινό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, δείχνει πως ξεκίνησε την προσπάθεια για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν του χρόνου, άσχετα αν επίσημα δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.

Αυτό αναμένεται να γίνει τον Οκτώβιο κατά πάσα πιθανότητα και μέχρι τότε δεν αποκλείεται να έχει προχωρήσει στον μεγαλύτερο βαθμό, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του. Όλα εξάλλου είναι ανοιχτά, αφού καθημερινά και όσο κυκλοφορεί η απόφαση του Γιάννη Ζαμπούκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος, υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να συναντηθούν και να κουβεντιάσουν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης