Ομολογία Καμμένου: Δεν θα πληρωθούν τις υπηρεσίες που κάνουν οι στρατιωτικοί

Ομολογία Καμμένου: Δεν θα πληρωθούν τις υπηρεσίες που κάνουν οι στρατιωτικοί

Την ομολογία ότι δεν θα πληρωθούν τις υπηρεσίες που κάνουν οι στρατιωτικοί (νυχτερινά γιατί δεν έχουν εγγραφεί τα κονδύλια στον προϋπολογισμό, έκανε ο Πάνος Καμμένος στην Βουλή, αλλά το χρεώνει στο υπουργείο Οικονομικών.

Το Armyvoice.gr ήταν το μόνο που αναφέρθηκε στο θέμα της μη καταβολής των υπηρεσιών, ήδη από τον Ιούλιο όταν πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχουν τα σχετικά κονδύλια στον προϋπολογισμό.
Την επόμενη η μέρα κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή, με βάση το δημοσίευμά μας και έθετε τα ερωτήματα του Armyvoice.gr.
Δυστυχώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έρχεται να  μας επιβεβαιώσει και να πει και κάτι ακόμα πιο ανησυχητικό. Εκτός από ότι δεν έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2018, φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών για να δοθούν κονδύλια για την νυχτερινή αποζημίωση που νομοθετήθηκε αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκε.


Μάλιστα, η θέσπιση της νυχτερινής αποζημίωσης στη Βουλή το 2017 συνοδεύτηκε με μια “παράσταση” του υπουργού από την έδρα της Βουλής, ο οποίος διατυμπάνιζε ότι για πρώτη φορά και μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το αποτέλεσμα δυστυχώς το βλέπουν τα στελέχη σήμερα, με την ομολογία αποτυχίας από τον Πάνο Καμμένο σε μια απάντηση στη Βουλή.
Δείτε ολόκληρη την απάντηση στο Armyvoice.gr
https://www.armyvoice.gr/2018/08/kammenos-omologia-den-iparchoun-lefta-gia-tis-ipiresies/