Δημήτρης Κούκλατζης: Γλέντι με τους φίλους του μόλις επιστρέψει στην Ορεστιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Κούκλατζης: Γλέντι με τους φίλους του μόλις επιστρέψει στην Ορεστιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με την οικογένεια του, αλλά και τον πιο “κολλητό” του φίλο Χρόνη Μαραζίδη, δικηγόρο απ’ την Ορεστιάδα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, περνάει αυτές τις μέρες μετά την απελευθέρωση του απ’ τους Τούρκους, ο Λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης.

Παρέμειναν μαζί με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη όπου ζει η αδερφή του, προκειμένου να δει και το ανηψάκι του που ήρθε στην ζωή πριν λίγες ημέρες και ετοιμάζονται για την επιστροφή στην Ορεστιάδα. Όπως μάλιστα δήλωσε σε τηλεοπτικά κανάλια ο φίλος του Χρόνης Μαραζίδης, έχουν ήδη αποφασίσει να οργανώσουν ένα γλέντι στην πόλη με όλους τους φίλους του, για να γιορτάσουν την λήξη της περιπέτειας του μετά από παραμονή 167 ημερών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Ο κ.Μαραζίδης αφηγήθηκε πως ήταν οι πρώτες στιγμές της συνάντησης του με τον Δημήτρη Κούκλατζη στη Θεσσαλονίκη. “Ήταν σαν να είχαμε βρεθεί πριν από πέντε… ώρες. Συνέχισε η καθημερινότητα μας από εκεί που την αφήσαμε πριν συλληφθεί ο Δημήτρης. Πότε θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας, πότε θα μαζευτούμε πάλι σαν παρέα και τέτοια. Φάνηκε ότι καλά ήταν, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά καλά φάνηκε”.

ΔΕΙΤΕ: Ο κολλητός φίλος του Δημήτρη Κούκλατζη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη να τον συναντήσει

Όσο για τις επιθυμία του “κολλητού” του φίλου, ο Χρόνης Μαραζίδης ανέφερε: “Μου είπε ένα πολύ μικρό, αλλά πολύ μεγάλο για μένα, ότι θέλει να κανονίσουμε ένα γλέντι, που θα το κανονίσουμε εμείς οι δύο. Μόλις νοιώσει έτοιμος”.

Πάντως και ο ίδιος δήλωσε άγνοια πότε θα επιστρέψει η οικογένεια Κούκλατζη στην Ορεστιάδα. “Μιλήσαμε αλλά δεν ξέρει πότε θα γυρίσει στην πόλη. Δεν το ξέρει ακόμα. Είναι με την οικογένεια του αυτή την στιγμή, με τα ανήψια του, τα βλέπει. Θέλει να κάνουμε κάτι  μαζί, αλλά θα δούμε πως θα βολέψει το πρόγραμμα του. Λίγο να συνέλθει, να επαναπατριστεί όπως λέμε”.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*