ΕΛΕΟΣ: Καταγγελία στην αστυνομία ότι τους ενοχλεί η μουσική της “Γιορτής Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων-Οικοτεχνών”

ΕΛΕΟΣ: Καταγγελία στην αστυνομία ότι τους ενοχλεί η μουσική της “Γιορτής Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων-Οικοτεχνών”

Καταγγελία στην αστυνομία από περίοικους, ότι τον ενοχλεί η μουσική απ’ την «15η Γιορτή Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Έβρου» που διεξάγεται στο Νομαρχείο, έγινε χθες στις 11.30′ το βράδυ και οι διοργανωτές υποχρεώθηκαν να σταματήσουν μετά από την παρέμβαση των αστυνομικών.

Δεν την “κλείνουμε” την Αλεξανδρούπολη τελικά, με τέτοια νοοτοπία ορισμένων, αντί να μιλάμε για τουριστική και γενικότερα οικονομική ανάπτυξη; Γιατί παρόμοια… κρούσματα επαναλαμβάνονται συχνά στην πόλη. Αποκορύφωμα ήταν εκείνη η καταγελία που σταμάτησε το Πανθρακικό Αντάμωμα στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και ενώ χόρευαν 4.000 άτομα από θρακιώτικους συλλόγους όλου του κόσμου.

Πριν λίγο καιρό, ακόμα και σε σχολική γιορτή έγινε επίσης καταγγελία και η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να επέμβει. Για να μην αναφέρουμε τις καταγγελίες σε βάρος επιχειρήσεων της Αλεξανδρούπολης, κυρίως της παραλιακής, που κάποιες είτε “σφραγίστηκαν” προσωρινά, είτε οι ιδιοκτήτες άλλων αηδιασμένοι αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την εκδήλωση που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή και την διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Εβρου, μαζί με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας,  μπροστά στο Νομαρχείο. Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη στη μελισσοκομία και τη βιοκαλλιέργεια, με την οποία γίνεται προσπάθεια στήριξης των παραγωγών και τα προϊόντα του τόπου μας.

Σε αυτή υπάρχουν και παράλληλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Χθες βράδυ λοιπόν, οι αστυνομικοί επενέβησαν στις 11.30′ και ζήτησαν να σταματήσει η μουσική επειδή υπήρξε σχετική καταγγελία από περίοικο που… ενοχλήθηκε. Μάλιστα για το θέμα ενημερώθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, ενώ οι εκθέτες (και όχι μόνο) έγιναν έξαλλοι.

Παπαδάκης: Έγιναν 22 καταγγελίες

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, Πασχάλης Παπαδάκης, ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα παλεύει για την ανάδειξη και ανάπτυξη των τοπικών προϊόντων, δικαιολογημένα ήταν έντονα απογοητευμένος και με ανάρτηση του μάλιστα, γνωστοποίησε ότι υπήρξαν 22 καταγγελίες για.., ενόχληση από την μουσική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*