“Κόλαση” απ’ το πρωί στο Τελωνείο Κήπων. Ουρές χιλιομέτρων και εικόνες ντροπής απ’ τα σκουπίδια (φωτορεπορτάζ)

“Κόλαση” απ’ το πρωί στο Τελωνείο Κήπων. Ουρές χιλιομέτρων και εικόνες ντροπής απ’ τα σκουπίδια (φωτορεπορτάζ)

“Κόλαση” επικρατεί απ’ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο τελωνείο Κήπων, όπου χιλιάδες Τούρκοι περιμένουν να εισέλθουν στην χώρα μας, αφού γιορτάζεται το “Κουρμπάν Μπαϊάμ”, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλομέτρων. Την ίδια στιγμή επίσης, όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα και φυσικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντικρίζουν εικόνες ντροπής, με τα σκουπίδια να κυριαρχούν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν 10 ημέρες να καθαριστούν κάδοι αποριμμάτων και άλλοι χώροι.

Το τεράστιο πρόβλημα με τις ατελείωτες ουρές οχημάτων στο τελωνείο των Κήπων, ιδιαίτερα το καλοκαίρι αλλά και την περίοδο των εορτών των μουσουλμάνων, όταν και επιλέγουν να έρθουν επίσκεψη στην χώρα μας, είναι γνωστό χρόνια. Δυστυχώς δεν έχει λυθεί από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις στου τελωνείο των Κήπων, όπου οι υπάλληλοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες ξεπερνώντας πολλές φορές και τον εαυτό τους, για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες από την Τουρκία που έρχονται στην περιοχή. Όμως δεν αποτρέπεται η ταλαιπωρία καιπεριμένουν…κυριολεκτικά με τις ώρες καθώς οι έλεγχοι που γίνονται απαιτούν αρκετό χρόνο.

Τώρα προστέθηκε και το απαράδεκτο θέαμα με τα σκουπίδια και τις βρωμιές που αντικρίζουν όσοι μπαίνουν από τους Κήπους. Τα πρώτα δείγματα… πολιτισμού μόλις κάποιος μόλις περάσει τη γέφυρα και μπει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, είναι αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες. Δεν ξέρουμε αν είναι αρμοδιότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης ή της εταιρείας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των χ΄ρωων ή κάποιου άλλου. Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό δεν είναι καθόλου τιμητικό για την πατρίδα μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*