ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αποχώρησε απ’ την δημοτική παράταξη Λαμπάκη ο Βαγγέλης Μυτιληνός

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αποχώρησε απ’ την δημοτική παράταξη Λαμπάκη ο Βαγγέλης Μυτιληνός

Την αποχώρηση του Βαγγέλη Μυτιληνού, πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΑ και κορυφαίου στελέχους της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του δημάρχου  Βαγγέλη Λαμπάκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση της, η ίδια η πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου, του οποίου μάλιστα ο συντάκτης φαίνεται να μην γνωρίζει ούτε το επίθετο του μέχρι τώρα βασικότατου και στενού συνεργάτη του κ.Λαμπάκη, μια και τον αναφέρει ως Μυτιληνιό και όχι Μυτιληνό που είναι το κανονικό, αναφέρεται ότι:

“Στην συνεδρίαση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» της 21ης Αυγούστου 2018 ο Δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μυτιληνιός εξέφρασε διαφορετική άποψη για τον τρόπο διοίκησης της παράταξης με αιτιάσεις που απερρίφθησαν από το σύνολο των Δημοτικών συμβούλων. Επιμένοντας στις άνω αιτιάσεις, δήλωσε την αποχώρησή του θέτοντας τον εαυτόν του εκτός παράταξης”. 

Όλα αυτά συνέβησαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, όπου ο Βαγγέλης Λαμπάκης ζήτησε από όλους τους συμβούλους του να επιβεβαιώσουν ότι παραμένουν δίπλα του και θα προσπαθήσουν μαζί τον Μάιο του 2019 να ξανακερδίσουν για τρίτη φορά τις εκλογές στο δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ.Μυτιληνός, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση, εξέφρασε διαφωνία για τον τρόπο που διοικεί την παράταξη και λαμβάνει τις αποφάσεις ο δήμαρχος και μάλιστα επέμενε στις απόψεις του. Δήλωσε λοιπόν ότι αποχωρεί από την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες”.

Όπως γράψαμε, δεν αποκλείεται να ηγηθεί δικού του ψηφοδελτίου και μάλιστα πολυσυλλεκτικού, διεκδικώντας την εκλογή του στη θέση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*