Το “δεξί χέρι” του Βαγγέλη Λαμπάκη φόρεσε… περικεφαλαία

Το “δεξί χέρι” του Βαγγέλη Λαμπάκη φόρεσε… περικεφαλαία

Όρεξη για χιούμορ είχε χθες ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, υπεύθυνος επικοινωνίας και “δεξί χέρι” του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Έτσι φόρεσε μια… περικεφαλαία και ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, βάζοντας δίπλα και το άγαλμα του Περικλή.

Τις συνόδεψε μάλιστα με σχόλιο: “Με τόση ζέστη τόσες μέρες γιατί να μην νιώσει κανείς κι ολίγον Περικλής??? Καλή μας εβδομάδα”. Βέβαια στον Έβρο η ζέστη το τελευταίο διάστημα υποχώρησε, αλλά ο στενός συνεργάτης του δημάρχου αναφέρεται ξεκάθαρα στις προηγούμενες ημέρες, όταν και… έσφιξαν οι ζέστες. Και μην αρχίζετε κάποιοι να σκέφτεστε πότε λέει ο θυμόσοφος λαός μας το… έσφιξαν και οι ζέστες” ή το άλλο που αφορά την… περικεφαλαία.

Απλά ο Παύλος Μιχαηλίδης (του Σάββα για να μην παρεξηγηθώ), έχει χιούμορ ο άνθρωπος και δεν χρειάζεται περισσότερες αναλύσεις η συγκεκριμένη ανάρτηση, που πέσατε κάποιοι να τον “φάτε”. Όπως ο φίλος του που μου τηλεφώνησε να με ενημερώσει γι’ αυτήν επειδή μου… διέφυγε της προσοχής (“κολλητός” του Παύλου μάλιστα).

΄Ενας άλλος σχολίασε ότι βάζοντας και την φωτογραφία του Περικλή, ήθελε να δώσει μήνυμα πως όπως αυτός είχε τον “χρυσό αιώνα” στην αρχαία Αθήνα έτσι και ο Βαγγέλης Λαμπάκης στα 8 χρόνια που είναι δήμαρχος, δημιούργησε τον δικό του… χρυσό αιώνα για την Αλεξαναδρούπολη (καλά μην βρίζετε κάποιοι. Ένα αστείο έκανα και γω).