Υπογράφηκε η σύμβαση επέκτασης ποδηλατόδρομου και κατασκευής πάρκινγκ στο “Φώτης Κοσμάς” (video)

Υπογράφηκε η σύμβαση επέκτασης ποδηλατόδρομου και κατασκευής πάρκινγκ στο “Φώτης Κοσμάς” (video)

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του έργου: «Επέκταση ποδηλατοδρόμου και διαμόρφωση υπαίθριου χώρου στάθμευσης», αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, από τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας. 

Τόσο ο κ.Λαμπάκης όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας που παρέστη, αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου έργου, αλλά και στα υπόλοιπα που αφορούν την παραλιακή ζώνη, τον πεζόδρομο της οδού Κύπρου όπου τα έργα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και την διαμόρφωση της δυτικής χερσαίας ζώνης.

Να επισημάνουμε πάντως ότι ιδιαίτερα για την κατασκευή του πάρκινγκ δίπλα στο εθνικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς” υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, αφού αναμένεται να περιοριστούν οι θέσεις που τώρα υπάρχουν και κυρίως να δημιουργηθούν προβλήματα στα τουριστικά λεωφορεία που παρκάρουν και κατεβάζουν κόσμο εκεί, αφύ θα περιοριστεί ο χώρος που μπορούν αυτά να κινούνται. Όπως έχει αποδειχθεί πάντως πολλάκις, οι απόψεις των δημοτών ουδόλως ενδιαφέρουν τον κ.Λαμπάκη.

Υπογραφή σύμβασης έργου «Επέκταση ποδηλατοδρόμου και διαμόρφωση υπαίθριου χώρου στάθμευσης», αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Dienstag, 21. August 2018