Φέρες: Καταγγέλουν για εμπαιγμό τον δήμαρχο Β.Λαμπάκη στο θέμα των σφαγείων

Φέρες: Καταγγέλουν για εμπαιγμό τον δήμαρχο Β.Λαμπάκη στο θέμα των σφαγείων

Για εμπαιγμό και κοροϊδία 8 χρόνια τώρα, καταγγέλουν τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στο θέμα κατασκευής των νέων σφραγείων, οι δημοτικοί σύμβουλοι των Φερών Νικόλαος Βουλγαρίδης και Μάριος Γουδουλάκης, οι οποίοι μάλιστα επισημαίνουν ότι αρχικά στήριξαν τις εξαγγελίες και προσπάθειες του για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά τους κοροϊδεύει, όπως και όλους τους κατοίκους της περιοχής. 

Η κοινή τους δήλωση αναφέρει:
“Ως δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας προερχόμενοι από την Δημοτική Ενότητα Φερών κι έχοντας ως κύριο μέλημα την ανάπτυξη της περιοχής μας στηρίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη, για την κατασκευή ενός σύγχρονου σφαγείου στης Φέρες. Η περιοχή έχει σημαντικό ζωικό κεφάλαιο και από αυτήν την διαδικασία θα ωφεληθούν οι παραγωγοί και οι καταναλωτές και εν γένει η τοπική οικονομία.
Κατά την διάρκεια τον οχτώ χρόνων του εμπαιγμού, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κάθε φορά διαβεβαίωνε εμάς και τους συμπολίτες μας ότι τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και ότι ξεκινά η δημοπράτηση του έργου, κάθε χρόνο άλλες δικαιολογίες κι άλλες ημερομηνίες !!!
Παρά την στήριξη την δική μας και όλης της κοινωνίας των Φερών το έργο έχει μείνει στα χαρτιά και έχει καθυστερήσει υπερβολικά με τεράστιες συνέπειες στην οικονομία της περιοχής και στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Δυστυχώς, η Δημοτική αρχή με τις ψεύτικες υποσχέσεις και δικαιολογίες της δεν εξαπάτησε μόνον εμάς αλλά κι όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Όταν από το 2010 αρχίζεις μία προσπάθεια κατασκευής ενός έργου αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπως κι εσύ ο ίδιος το έχεις χαρακτηρίσει, κι έχεις την απόλυτη συμπαράσταση σύσσωμης της κοινωνίας και μετά από 8 χρόνια δεν έχεις καταφέρει να υλοποιήσεις το έργο ή ανίκανος είσαι (δεν το νομίζουμε ) ή αδιάφορος λόγο του ότι δεν υπάρχει αντίληψη της αναγκαιότητας της άμεσης εκτέλεσης του έργου !!
Σε κάθε περίπτωση ζητάμε συγνώμη απο τους συμπολίτες καθώς πιστέψαμε στης δεσμεύσης της παρούσης Δημοτικής αρχής και αναλαμβάνουμε της ευθύνες που μας αναλογούν. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε το έργο αυτό, που είναι πνοής για την περιοχή, να προχωρήσει και να γίνει επιτέλους πράξη.
Νικόλαος Βουλγαρίδης – Μάριος Γουδουλάκης
Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αλεξανδρούπολης