Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ.Παντελίδη για δπλό παράνομο παρκάρισμα ο Παύλος Μιχαηλίδης

Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ.Παντελίδη για δπλό παράνομο παρκάρισμα ο Παύλος Μιχαηλίδης

Την ενέργεια του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη, που είναι παράλληλα και Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, υπεύθυνος για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη, να διπλοπαρκάρει και μάλιστα κόντρα σε μονόδρομο, καταγγέλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δημοσιεύει φωτογραφίες με το αυτοκίνητο του κ.Παντελίδη διπλομαρκαρισμένο στην οδό Σ.Οικονόμου και μάλιστα με αντίθετη κατεύθυνση στον μονόδρομο, αλλά και τον ίδιο να καταφθάνει για να το απομακρύνει. Είχε προηγηθεί, όπως αναφέρει ο κ.Μιχαηλίδης, καταγγελία του στην Τροχαία, ότι το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου παρεμπόδιζε για αρκετή ώρα πλήρως την κυκλοφορία.

Ο Αντιδήμαρχος δηλαδή που προίσταται της Δημοτικής Αστυνομίας και είναι υπεύθυνος για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη και θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα, διπλοπάρκαρε και μάλιστα κόντρα σε μονόδρομο. Όπως αναφέρει ο Παύλος Μιχαηλίδης, οι άνδρες της Τροχαίας άφησαν τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών να φύγει χωρίς καν να του κόψουν κλήση.

“Πριν από λίγη ώρα ένα ΙΧ αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο και με αντίθετη κατεύθυνση στον μονόδρομο της Σ. Οικονόμου (ο δρόμος μεταξύ Μεραρχίας- Ακαδημίας), παρεμπόδιζε για αρκετή ώρα πλήρως την κυκλοφορία των οχημάτων. Καλέσαμε την τροχαία και μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε με ειρωνικό ύφος ο ιδιοκτήτης του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο Γιώργος ο Παντελίδης που βρισκόταν σε παρακείμενο καφενείο. Η τροχαία δυστυχώς τον άφησε να φύγει ατιμώρητο!!! Θυμίζουμε πως ο κ.Παντελίδης είναι ο προϊστάμενος της δημοτικής Αστυνομίας υπεύθυνος για την ελεγχόμενη στάθμευση στην πόλη!!!!”.