Οι προτάσεις, μετά από ψηφοφορία, για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στον Έβρο

Οι προτάσεις, μετά από ψηφοφορία, για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στον Έβρο

Ψηφοφορία στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στον Έβρο, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μας τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να υποβάλλει τις προτάσεις της σε κεντρικό επίπεδο, για τους υποψήφιους του κόμματος στο νομό Έβρου.

Αρχικά είχε σταλεί στα κεντρικά του κόμματος μια λίστα με 15 ονόματα, ατόμων που ενδιαφέρονται και θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι, αλλά στη συνέχεια ζητήθηκε να υπάρξει αξιολόγηση και ψηφοφορία, ώστε να υποβληθεί η τελική πρόταση. Να υπενθυμίσουμε ότι στο ψηφοδέλτιο του νομού Έβρου θα υπάρχουν 6 υποψήφιοι και να επισημάνουμε ότι οι προτάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ, σε καμιά περίπτωση δεν είναι δεσμευτικές.

Με βάση όσα καταφέραμε λοιπόν να μάθουμε, πρώτος στην ψηφοφορία βγήκε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Γιώργος Ντόλιος. Δεύτερη η Κρυσταλλία Αρμενάκη, τρίτος ο Λευτέρης Χαμαλίδης, τέταρτος ο Ορέστης  Χατζόπουλος, πέμπτος ο Γιώργος Ούστογλου και έκτος ο Άρης Καραμανίδης. Ακολούθησαν,ο Στέλιος Παναγούτσος, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, ο Γιάννης Αρχοντάκης και ο Σταύροις Βαβίας και άλλοι.

Τις τελικές αποφάσεις για το ψηφοδέλτιο και του νομού Έβρου, θα λάβει η αρμόδια επιτροπή κατάρτισης του κόμματος, αλλά η καθοριστική άποψη θα είναι αυτή της Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*