Ορμένιο: Δυο χρόνια παραμένει η απαράδεκτη εικόνα στην είσοδο από Βουλγαρία

Ορμένιο: Δυο χρόνια παραμένει η απαράδεκτη εικόνα στην είσοδο από Βουλγαρία

Αυτή την καθόλου κολακευτική εικόνα, αντικρύζει όποιος μπαίνει στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία μέσω του τελωνείου Ορμενίου. Παραμένει ίδια και απαράλλαχτη εδώ και δυο χρόνια, με τα σήματα και τους κώνους.

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, όπως συμβαίνει συνήθως στην πατρίδα μας και έτσι όποιος έρχεται από την γειτονική Βουλγαρία μέσω του συνοριακού σταθμού Ορμενίου, οι κώνοι που  βλέπετε και η συγκεκριμένη σήμανση, που ευτυχώς υπάρχουν και αυτά εδώ που τα λέμε, τον προειδοποιούν πως να αποφύγει το πρόβλημα με τον δρόμο. Το οποίο δεν έχει λυθεί αυτά τα δυο χρόνια και απλά επιλέχθηκε αυτή η προςσωρινή λύση που όμως φαίνεται να είναι πλέον μόνιμη.

Δεν ξέρουμε ποιανού αρμοδιότητα είναι. Του δήμου, της Περιφέρειας, του υπουργείου Υποδομών και Δικτύων, κάποιου άλλου; Δεν είναι δυνατόν η πρώτη εικόνα που αντικρύζει ο τουρίστας ή γενικότερα ο κάθε επισκέπτης της χώρας μας που μπαίνει από Βουλγαρία και ξεκινάει στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, να είναι αυτή.

Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα, για να σταματήσει πλέον αυτό το χάλι, που μας εκθέτει άλλη μια φορά ως χώρα όλους.