Δήμος Ορεστιάδας: Είναι νόμιμο, οπότε απ’ ευθείας όλα (καθαριότητα, σεκιούριτι) στον… Ραδιόγλου

Δήμος Ορεστιάδας: Είναι νόμιμο, οπότε απ’ ευθείας όλα (καθαριότητα, σεκιούριτι) στον… Ραδιόγλου

Τα χρήματα για τρεις απ’ ευθείας αναθέσεις που αφορούν, τις εκδηλώσεις Άρδας 2018 στις Καστανιές αλλά και τα Ορέστεια στην πόλη της Ορεστιάδας, πλήρωσε την περασμένη Τρίτη 21 Αυγούστου η ΔΗΚΕΠΑΟ, στην εταιρεία Νίκος Ραδιόγλου ΕΠΕ, με αποφάσεις του προέδρου της Αρχοντή Αρχοντίδη.

Είπαμε άλλωστε, από την στιγμή που είναι νόμιμες οι απ’ ευθείας αναθέσεις μέχρι του ποσού των 20.000 πλην ΦΠΑ, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης το έχει δηλώσει και στο δημοτικό συμβούλιο όταν ρωτήθηκε, πως θα κάνει απ’ ευθείας αναθέσεις. Όπως επισημάναμε, ο νόμος δίνει σε αυτόν και κάθε δήμαρχο το συγκεκριμένο δικαίωμα και ο κ.Μαυρίδης επιλέγει για θέματα καθαριότητας, προμηθειών αναλώσιμων αλλά και για… σεκιούριτι πλέον, τις εταιρείες του Νίκου Ραδιόγλου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αποφάσεις στις 21 Αυγούστου 2018 αφορούν

  1. Δαπάνη για καθαριότητα χώρου στην 24η Συνάντηση Νέων Αρδας 2018
  2. Δαπάνη για φύλαξη χώρου εκδηλώσεων Ορέστεια από 21 Ιουνίου έως και 29 Ιουνίου (συμπεριλαμβάνονται και οι παράλληλες δράσεις Ορεστείων 2018)
  3. Δαπάνη για καθαριότητα χώρου εκδηλώσεων Ορέστεια από 21 Ιουνίου έως και 29 Ιουνίου (συμπεριλαμβάνοναι και οι παράλληλες δράσεις Ορεστείων)

Οι τρεις απ’ ευθείας αναθέσεις και οι αντίστοιχες πληρωμές, έγιναν λοιπόν στην εταιρεία ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε.Π.Ε. ΠΥΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΟ

ΑΡΔΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

ΟΡΕΣΤΕΙΑ-ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ

ΟΡΕΣΤΕΙΑ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ