Φέρες: Αγρίεψε ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης. Με βίντεο θυμίζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Λαμπάκη, Γκότση

Φέρες: Αγρίεψε ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης. Με βίντεο θυμίζει τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις Λαμπάκη, Γκότση

Αγρίεψαν οι άνθρωποι του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, εν όψει της γενικής τους συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι στις Φέρες, παρουσία του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που ζήτησε να παρεβρεθεί για να δώσει εξηγήσεις.

Με αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, την οποία μάλιστα έκαναν και… χορηγούμενη προκειμένου να δουν και να διαβάσουν τις θέσεις τους περισσότεροι, οι άνθρωποι του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου, κοινοποιούν παλαιότερα βίντεο. Σε αυτά υπάρχουν οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τόσο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης πριν από 5 χρόνια, αλλά και του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση, τον οποίο επίσης… έβαλαν στο κάδρο των ευθυνών.

Τι έλεγε ο Βαγγέλης Λαμπάκης το 2013

για το Σφαγείο και το Λύκειο Φερών

Το πρώτο βίντεο περιλαμβάνει συνέντευξη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Sferikos το 2013, όταν και όπως σημειώνεται στην καταγγελία του συλλόγου έλεγε: “2013 μέσα σε έναν μήνα μπαίνουμε στην δημοπράτηση και κατασκευή του σφαγείου !!
Είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούσει ο κόσμος τί έλεγε ο δήμαρχος για το σφαγείο και το λύκειο Φερών το 2013”.

Γκότσης το 2015: Τα Χριστούγεννα δημοπράτηση του Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες. Να ρίχνουμε πυροτεχνήματα

Επίσης, υπάρχουν οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση στην ΕΡΤ Ορεστιάδας αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM και την εκπομπή του Δημήτρη Κολιού, όλα αυτά το 2015, όπου έλεγε κατηγορηματικά πως τα Χριστούγεννα του ίδιου χρόνου θα γινόταν η δημοπράτηση του Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες. Προέτρεπε μάλιστα όλους να… ρίχνουν πυροτεχνήματα από την χαρά τους που προχωράει το έργο.

Κάλεσμα σε συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα

Με ανακοίνωση του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί τα μέλη του στην συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. “Καλούνται τα μέλη του αγροτικού κ´ κτηνοτροφικού συλλόγου σε κοινή γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό αμφιθέατρο Φερών την Δευτέρα 27 Αυγούστου στης 12:00 στην συνάντηση θα παρευρεθεί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης .

Θεμα της συνάντησης η ενημέρωση της πορείας δημοπράτησης και κατασκευής τον ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΦΕΡΩΝ και ή λήψη μέτρων και αποφάσεων για την γρηγορότερη και καλύτερη υλοποίηση του έργου .
Το έργο ειναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την οικονομία της περιοχής μας και δεν χωράει άλλη καθυστέρηση για αυτό τον λόγο η παρουσία και συμμετοχή όλων μας κρίνετε απαραίτητη .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ !!