Βενετίδης: Έχει προγραμματιστεί το έργο και θα διορθωθεί το πρόβλημα στο Ορμένιο

Βενετίδης: Έχει προγραμματιστεί το έργο και θα διορθωθεί το πρόβλημα στο Ορμένιο

Την άμεση αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστα Βενετίδη, προκάλεσε το ρεπορτάζ του Evros-news.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο Ορμένιο. 

Πρόκειται για ένα σημείο λίγο μετά τον συνοριακό σταθμό Ορμενίου, όπου έχουν τοποθετηθεί κώνοι και  σήμανση, γιατί υπάρχει καθίζηση και σίγουρα μόνο καλή δεν είναι η εικόνα που αντιμετωπίζουν όσοι μπαίνουν στην χώρα μας. Επειδή το σημείο είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ο αρμόδιος Εβρίτης Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βενετίδης με απάντηση του προς την ιστοσελίδα μας (μαζί και με κάποιες φωτογραφίες) επισημαίνει:  “Όσο αφορά τον κάθετο άξονα στο Ορμενιο, η κατάσταση αυτή που επισημάνατε  δεν είναι 2 χρόνια. Αυτό είναι υπερβολή. Περίπου εδώ και 6 μήνες υπάρχει.

Παρέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έναν κάθετο άξονα που ιδιαίτερα στο βορειότερο κομμάτι του λόγω υπεδάφους και πολλών καταστροφών, έχει αρκετές  καθιζήσεις. Αυτό το έργο το προγραμματίσαμε και θα διορθωθεί. Άλλωστε θυμάστε όλοι ότι σε συνεργασία με τον στρατό και τα συνεργεία  Π.Ε Έβρου καθαρίσαμε όλη την είσοδο και έξοδο στα ΕλληνοΒουλγαρικα Σύνορα στο Ορμένιο πριν λίγους μήνες”.

ΔΕΙΤΕ: Ορμένιο: Δυο χρόνια παραμένει η απαράδεκτη εικόνα στην είσοδο από Βουλγαρία

Σημείωση Evros-news.gr: Χαιρόμαστε που το ρεπορτάζ μας προκάλεσε το άμεσο ενδιαφέρον, την αντίδραση και την απάντηση του κ.Βενετίδη, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει μέσα από το σάιτ μας τον κόσμο και όσους περνούν από το σημείο και αντικρίζουν την συγκεκριμένη εικόνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*