Χαμός πανελλαδικά με το παράνομο παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Γ.Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χαμός πανελλαδικά με το παράνομο παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Γ.Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χαμός έχει γίνει όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο, αλλά και πανελλαδικά, με το διπλό παράνομο παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργου Παντελίδη, το οποίο κατήγγειλε με φωτογραφικά ντοκουμέντα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης.

Η ανάρτηση του κ.Μιχαηλίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγινε viral και είχε μέχρι χθες βράδυ 554 κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο facebook, όπου άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα κατακρίνουν τον στενό συνεργάτη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για την συμπεριφορά του.

Περισσότερα από 330 και τα σχόλια, όλα αρνητικά, για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, που είναι όμως και ο υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία και έχει αρμοδιότητα την ελεγχόμενη στάθμευση. Μόνο που ο ίδιος και διπλοπάρκαρε και αυτό έγινε κόντρα σε μονόδρομο, διπλή παράβαση δηλαδή, ενώ αντί να παραδεχθεί το λάθος του, είχε απαράδεκτο ύφος μετά την καταγγελία που υπήρξε από τον Παύλο Μιχαηλίδη στην Τροχαία και την παρουσία δύο αστυνομικών στο σημείο.

Όσον αφορά τώρα την ενέργεια των δύο ανδρών της Τροχαίας να μην βεβαιώσουν  παράβαση και να μην κόψουν κλήση στον Γιώργο Παντελίδη αλλά απλά τον άφησαν να φύγει ανενόχλητος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ.Μιχαηλίδης έτοιμάζει αναφορά για το συμβάν, την οποία και θα καταθέσει αύριο στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Το σίγουρο είναι ότι γίνεται… πάρτι στο facebook με την διπλή παράνομη στάθμευση του Αντιδημάρχου Γ.Παντελίδη και φυσικά υπάρχει σοβαρό ηθικό θέμα. το οποίο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης δεν μπορεί να παραβλέπει, ενεργώντας με νοοτροπία ωχαδερφισμού και ζαμανφουτισμού. Γιατί αποτελεί πρόκληση ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας να παραβαίνει διπλά τα ισχύοντα στην στάθμευση.