Όταν (2014) η “εξαφανισμένη” τώρα Ν.Γκαρά, “έκραζε” για το κλείσιμο του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας

Όταν (2014) η “εξαφανισμένη” τώρα Ν.Γκαρά, “έκραζε” για το κλείσιμο του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας

Μετά τις αναρτήσεις όπου θυμίζει με αδιάψευστα ντοκουμέντα τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση για το θέμα των Δημοτικών Σφαγείων  Φερών, ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, ασχολείται με την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά.

Συγκεκριμένα και με αφορμή το κλείσιμο του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας, για το οποίο η κ.Γκαρά είναι ώρα “εξαφανισμένη” και δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση (όπως και οι επίσης κυβερνητικοί συνάδερφοι της Γιώργος Καίσας, Δημήτρεης Ρίζος), ανήρτησε χθες τα σχόλια που έκανε το 2014 στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Τότε κατηγορούσε τους βουλευτές Έβρου και υφυπουργούς της Ν.Δ Άκη Γεροντόπουλο και Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο, επίσης υφυπουργό στην Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, για την εξέλιξη με το εργοστάσιο Ζάχαρης.

Την ενοχλούσε μάλιστα που ο κ.Γεροντόπουλος ως υφυπουργός Εξωτερικών ασχολούνταν με την παράνομη μετανάστευση και τον περιορισμό της, την οποία η Κυβέρνηση της άφησε τώρα ανεξέλεγκτη ανοίγοντας τα σύνορα. Μιλούσε λοιπόν για μετανάστευση των Εβριτών, λες και στα τέσσερα χρόνια Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγαν ειδικά στη Γερμανία αρκετοί συμπατριώτες μας (πρώτοι και καλύτεροι οι φίλι μου Σάκης Δρατζίδης και Σταύρος Μεμούρης για παράδειγμα).

Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης:

Είναι εντυπωσιακό το πως αλλάζουν οι ρόλοι

Όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης: “Είναι εντυπωσιακό το πως αλλάζουν οι ρόλοι ,μερικοί μαλιστα παρεξηγούνται που τους βάζουμε να ακούσουν η να διαβάσουν αυτα που λέγανε και μετα φταίνε πάλι οι αγροτες που τα αναρτούν

Τώρα η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βγει να πει το παραμικρό, για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει το εργοστάσιο της Ορεστιάδας και να πουλήσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Τότε και μέχρι να πάρει την βουλευτική καρέκλα και να εισπράττει την παχυλή βουλευτική αποζημίωση, μαζί με τα άλλα προνόμια (συνεργάτες, μετακλητούς και αποσπασμένους, αστυνομικούς για προστασία και αποζημιώσεις για επιτροπές), έβγαινε και… ούρλιαζε.

Υπάρχουν πάντως με αφορμή αυτή την ανάρτηση και δυο ακόμα παρατηρήσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοί φαίνονται να έκαναν like στις αναρτήσεις της κ.Γκαρά. Ο ένας είναι το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πετριτζίκης, στενός συνεργάτης του πρώην νομάρχη και βουλευτή Νίκου Ζαπουνίδη και η άλλη η Χρυσή Μπαχαρίδου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής τώρα της Ν.Δ και πιθανή υποψήφια βουλευτής του κόμματος στις επόμενες εκλογές. Και οι δυο μάλιστα είναι από τη Νέα Βύσσα.

Σαν να λέμε δηλαδή, να κάνει μια ανάλογη ανάρτηση ο βουλευτής της Ν.Δ Αναστάσιος Δημοσχάκης και να του κάνουν like από κάτω η Μενέλαος Μαλτέζος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο στέλεχος των ΑΝΕΛ που συγκυβερνά τώρα. Αυτά, γιατί εμείς εδώ είπαμε. ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.. ΟΛΑ.