Φέρες: Εχθρικό κλίμα και κατηγορίες κατά Λαμπάκη στη συνάντηση με αγρότες, κτηνοτρόφους

Φέρες: Εχθρικό κλίμα και κατηγορίες κατά Λαμπάκη στη συνάντηση με αγρότες, κτηνοτρόφους

Μύριζε… μπαρούτι χθες στις Φέρες, κατά την διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής και βασικό θέμα τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για τα Δημοτικά Σφαγεία. 

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ για τον κ.Λαμπάκη και για τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, που παραβρέθηκε και προσπάθησε να τον υπερασπιστεί. Τα περίπου 50 μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, τους κατηγόρησαν ευθέως για αθέτηση των υποσχέσεων τους πως θα είχε ξεκινήσει εδώ και χρόνια η κατασκευή του έργου, ότι συνέχεια βρίσκουν και επικαλούνται δικαιολογίες, ρίχνουν τις ευθύνες στην γραφειοκρατία και τα υπουργεία και ποτέ δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αλεξανδρής κυρίως, αλλά ακόμα και ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Δουνάκης, ζήτησαν από τον Βαγγέλη Λαμπάκη να μην τολμήσει στα εγκαίνια της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης να αρχίσει πάλι τις υποσχέσεις για τα Δημοτικά Σφαγεία, γιατί τότε θα πάρει και αυτός τον λόγο και θα εκφράσει τις απόψεις των αγροτών και κτηνοτρόφων των Φερών. Όταν αυτός απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι εκβιασμός, άρχισαν οι αποδοκιμασίες από τους παρεβρισκόμενους αγρότες, που είναι αγανακτισμένοι.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής. Επισημαίνει ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης θα πρέπει να καταλάβει πως είναι και δήμαρχος Φερών και όχι μόνο Αλεξανδρούπολης, δεν μπορεί να κοροϊδεύει συνέχεια τους Φεριώτες και πρέπει να μάθει να τους σέβεται. Στο τέλος μάλιστα του αφιερώνει και ένα βίντεο με τραγούδι της… Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αλεξανδρής: Εγωιστής και υπερόπτης ο δήμαρχος

Επισημαίνει συγκεκριμένα ο κ.Αλεξανδρής: “Ζήτησα απο τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στην αγροτική έκθεση να μην γίνουν πολιτικές ομιλίες, γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος να ακούει θαααά´ και υποσχέσεις. Μου είπε ότι θα του στερήσω την δυνατότητα να αναφερθεί στο έργο του. Του απάντησα ωραία δήμαρχε το δέχομαι αλλά δώσε και σε εμάς θεσμικά πέντε λεπτά το βήμα για να έχουμε την δυνατότητα να αναφερθούμε σε αυτά που δεν γίνανε. Άλλωστε οι Φέρες καταρρέουν σε όλους τους τομείς και πρέπει να ειπωθεί η πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι.
Απάντηση δημάρχου: Αυτό είναι εκβιασμός !!
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έμαθε εκ του ασφαλούς να έρχεται κάθε χρόνο στην αγροτική έκθεση Φερών, να υπόσχεται πράγματα που ποτέ δεν έχουν υλοποιηθεί να γυρνάει από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, να κάνει σε άπαντες δηλώσεις και να μην έχει ποτέ αντίλογο .
Δήμαρχε ξεγελάστηκες εδώ ειναι Φέρες και θα μάθεις τους Φεριώτες να τους σέβεσαι εαν θέλεις να λέγεσαι και δήμαρχος Φερών και όχι μόνο Αλεξανδρούπολης, που μάλλον ποτέ δεν θα γίνει αυτό, γιατί υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα μας. Εμείς μάθαμε την λέξη συγνώμη και μπορεί να είμαστε χωριάτες αλλά δεν είμαστε ούτε εγωπαθείς ούτε υπερόπτες !!

Στο τέλος της δήλωσης, ο Κώστας Αλεξανδρής ανέβασε και αυτό το βίντεο με το τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αφιερωμένο στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη

Καμιά αναφορά στη συνάντηση από 

δήμο Αλεξανδρούπολης και Νίκο Γκότση

Το πολύ αρνητικό έως εχθρικό κλίμα που υπήρξε σε βάρος του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, αποδεικνύεται και απ’ το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά για τη συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους των Φερών, στην σελίδα του δήμου Αλεξανδρούπολης και του γραφείου Τύπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για το… κολμβητήριο των Φερών, για τις νύχτες με φεγγάρια διαβάζουμε, αλλά η κρίσιμη αυτή συνάντηση δεν υπάρχει πουθενά.

Τα ίδια και στην προσωπική σελίδα στο facebook, του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση, που παραβρέθηκε στη συνάντηση και τα… άκουσε για τα καλά και αυτός. Αν και είναι γνωστό πως ο κ.Γκότσης δημοσιοποιεί και ανεβάζει στο facebook και το μάζεμα απ’ τον ίδιο ή τους υπαλλήλους ακόμα και μιας… γόπας από τον δρόμο (γι’ αυτό και αρκετοί τον έχουν “βαφτίσει” ως… Αντιδήμαρχο του facebook), στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά. Σαν να μην υπήρξε ποτέ η  συνάντηση.