Γκουγκουσκίδου: Γιατί δεν προχωρούν τα έργα στο δρόμο Βάλτος-Χανδράς-Μεγάλη, Μικρή Δοξιπάρα;

Γκουγκουσκίδου: Γιατί δεν προχωρούν τα έργα στο δρόμο Βάλτος-Χανδράς-Μεγάλη, Μικρή Δοξιπάρα;

Το “πάγωμα” των έργων βελτίωσης στο εξαιρετικά προβληματικό κομμάτι του δρόμου που ενώνει τα χωριά  Βάλτος – Χανδράς – Μεγάλη, Μικρή Δοξιπάρα, επεσήμανε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ορεστιάδας η Μαρία Γκουγκουσκίδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”.

Όπως μάλιστα ανέφερε η ίδια: “Αναφερθήκαμε για πολλοστή φορά στο δρόμο Βάλτος – Χανδράς – Μεγάλη, Μικρή Δοξιπάρα, η τραγική κατάσταση του οποίου φαίνεται και στις φωτογραφίες.


Παρά το γεγονός ότι ο εργολάβος έχει μπει εδώ και μήνες στο έργο, οι εργασίες προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς. Μάλιστα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου δεν γίνεται πραγματικά καμία εργασία. Στο έργο δεν υπάρχουν ούτε μηχανήματα ούτε εργαζόμενοι. Έγιναν κάποια σκαψίματα, γέμισαν με άμμο, αλλά το έργο σταμάτησε.


Ζητήσαμε επιτακτικά από τη δημοτική αρχή να πιέσει τον εργολάβο ώστε να προχωρήσει άμεσα στη συνέχιση και στην ολοκλήρωση του έργου αυτού πριν αρχίσουν οι βροχές του φθινοπώρου και οδηγήσουν σε περαιτέρω καθυστερήσεις.
Οι δημότες της περιοχής έχουν φτάσει στα όριά τους, δεν αντέχουν άλλη καθυστέρηση. Ακόμα κι αυτό το μηδαμινό έργο που αποφάσισε να κάνει η δημοτική αρχή πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί.