Ο συντοπίτης μας Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησε πρώτη φορά για την κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συντοπίτης μας Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησε πρώτη φορά για την κόρη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συντοπίτης μας Μιχάλης Κουϊνέλης (STAVENTO) είναι με διαφορά από τους πιο ειλικρινείς τύπους που κινούνται στον χώρο της επωνομαζόμενης ελληνικής σόουμπιζ.

Ο καταξιωμένος και αγαπημένος της νεολαίας τραγουδιστής και συνθέτης, μίήσε πρώτη φορά για την κορούλα που απέκτησε με την Ήβη Αδάμου, με την ευκαιρία της φωτογράφισης για το LaBanda, του νέου μουσικού talent show που φέρνει το Epsilon.

Μαζί με την Ήβη Αδάμου επέλεξαν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, να μένουν στην Αλεξανδρούπολη και να μεγαλώσουν εδώ το παιδί τους, Ο μόνος λόγος που δίνουν συνέντευξη είναι για να προωθήσουν κάποια επερχόμενη δουλειά τους. Έτσι και τώρα, ο Μιχάλης Κουινέλης μιλάει για τις πρώτες του στιγμές ως πατέρας στο πλαίσιο της φωτογράφισης για το LaBanda.

Το φθινόπωρο που μας έρχεται θα είναι στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού talent show που φέρνει το Epsilon. Ο γνωστότερος ως Stavento φωτογραφήθηκε για τις επίσημες αφίσες του παιχνιδιού και μίλησε στο Splash για το πως αντιλαμβάνεται την πατρότητα και για το πως είναι τώρα η ζωή του με την Ήβη.

Ο Μιχάλης Κουινέλης απέφυγε τις υπερβολές που ακούγονται συνήθως από άλλους και έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο ωραίος και αυθεντικός τύπος είναι. Το γιατί θα το καταλάβετε διαβάζοντας τις τοποθετήσεις του.

«Είναι καλή φάση και νιώθω πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο ιδανικός πατέρας. Προς το παρόν είναι νωρίς για να δείξω αυτές τις αρετές μου γιατί δεν το ξέρω κιόλας και είναι πρώτη μου φορά. Δεν ήμουν και πριν, ώστε να σου πω ότι τώρα είμαι καλός. Τώρα θα δω κι εγώ τι είμαι. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί. Κάποιοι λένε ότι μοιάζει της Ήβης, κάποιοι λένε ότι μοιάζει σε εμένα. Τώρα είναι και μικρό ακόμα και αλλάζει. Οπότε θα δούμε. Προσπαθούμε κι εμείς να βρούμε τα πατήματα μας σε αυτή τη φάση.»

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ TALENT SHOW