Ντάρι, ντάρι, η… μπάλα για τον Πάριο ποιόν θα πρωτοπάρει. Έρχεται αύριο στο evros-news.gr

Ντάρι, ντάρι, η… μπάλα για τον Πάριο ποιόν θα πρωτοπάρει. Έρχεται αύριο στο evros-news.gr

Η φετινή Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης, που τόσες αντιδράσεις προκάλεσε πριν την έναρξη της, με την “κόντρα” δήμου και ΤΙΕΔΑ και των συλλόγων της ΕΠΟΦΕ, ανήκει ήδη στο παρελθόν.

Ανεξάρτητα από ποιά οπτική γωνία βλέπει ο καθένας όσα προηγήθηκαν και έγιναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, αντικειμενικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι φέτος ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος από πέρυσι. Η αντιπαράθεση του δημάρχου Βαγέλη Λαμπάκη και του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτιστικών συλλόγων, σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Γιατί οι ελάχιστοι, που… διέσπασαν την αποχή και οι αθλητικοί σύλλογοι που αποτέλεσαν την πλειοψηφία των συμμετεχόντων, δεν κατάφεραν να κινητοποιήσουν πολύ κόσμο.

Όλα αυτά όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε κάτι άλλο πολύ σοβαρότερο κατά την γνώμη μας. Το οποίο αύριο το Evros-news.gr θα σας αποκαλύψει με ντοκουμέντα. Κι όπως τραγούδησε ο τροβαδούρος του έρωτα στη διάρκεια των νησιώτικων τραγουδιών του: Ντάρι, ντάρι, η… μπάλα για τον Πάριο αύριο, ποιόν θα πρωτοπάρει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*