Με συνθήματα: “Η χώρα σε διάλυση”-“απαλλάξτε μας απ’ την ανασφάλεια” Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί στη ΔΕΘ

Με συνθήματα: “Η χώρα σε διάλυση”-“απαλλάξτε μας απ’ την ανασφάλεια” Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί στη ΔΕΘ

Όταν ακόμα και αυτοί που είναι επιφορτισμένοι για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της χώρας μας, δηλαδή Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί, ετοιμάζονται να διαδηλώσουν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε λίγες ημέρες, με συνθήματα όπως: “Η χώρα σε διάλυση”-“Απαλλάξτε μας απ’ την ανασφάλεια”, αυτό νομίζουμε τα λέει όλα.

Με αυτά τα συνθήματα στην αφίσα που κυκλοφόρησε, προκειμένου οι συνάδερφοι τους να ξεσηκωθούν και να δώσουν το παρόν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης στην ΔΕΘ, οι Παννελήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών-Πυροσβεστών-Λιμενικών, ετοιμάζονται να… υποδεχθούν τους κυβερνώντες στην… μεταΜνημονιακή Θεσσαλονίκη.

Η οποία έχει πλέον και ως υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, μια 30χρονη κοπέλα, η οποία από συμβασιούχος της καθαριότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης του γνωστού και μη εξαιρετέου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, βρέθηκε αρχικά υπεύθυνη Πρωθυπουργικού Γραφείου και τώρα υφυπουργός, με κύριο προσόν ότι είναι παιδί του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ και φίλη του Αλέξη Τσίπρα.  Αξιοκρατία όχι αστεία. Μιλάμε ότι αυτοί ξεπέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες ότι χειρότερο έκαναν το ΠΑΣΟΚ (κυρίως) και η Ν.Δ επί δεκαετίες, μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Πως μετά αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, που χρόνια δίνουν “μάχες” κατά των εγκληματιών και γενικότερα των παράνομων, οι πυροσβέστες που επίσης δίνουν “μάχη” με τις φλόγες και οι λιμενικοί ρισκάρουν, όπως και οι άλλοι την ζωή τους, αυτοί στη θάλασσα και παίρνουν το ένα πέμπτη του μισθού της κ.Νοτοπούλου, να μην αγανακτούν και να μην ξεσηκώνονται με τα συγκεκριμένα συνθήματα στην ΔΕΘ;