Παρά την πανελλήνια κατακραυγή για το παράνομο παρκάρισμα Παντελίδη. Διπλοπαρκάρισμα και από Κ.Γκοτσίδη

Παρά την πανελλήνια κατακραυγή για το παράνομο παρκάρισμα Παντελίδη. Διπλοπαρκάρισμα και από Κ.Γκοτσίδη

Δεν ιδρώνει φαίνεται το αυτί τους στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Αφού είδαν ότι τόσο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης δεν είχε την παραμικρή ευαισθησία όχι να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγνώμμη για το διπλό παράνομο παρκάρισμα, αλλά ούτε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης να κάνει το παραμικρό, παρά την πανελλήνια κατακραυγή μετά την καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη, συνεχίζουν τα ίδια και άλλοι.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, είναι πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί μπροστά στο δημαρχείο της πόλης. Το αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES που βλέπετε διπλοπαρκαρισμένο, εκτός του χώρου στάθμευσης του δημαρχείου, εκεί  όπου έχει δικαίωμα να το παρκάρει ο ιδιοκτήτης του μια και ο αριθμός κυκλοφορίας του (ΕΒΚ 8230) είναι στην σχετική πινακίδα που υπάρχει, αν΄ξκει στον Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Γκοτσίδη. Παρέμεινε μάλιστα εκεί διπλοπαρκαρισμένο και σε ώρες αιχμήες, για πάνω από μια ώρα, σύμφωνα με αυτόν που μας έστειλε την φωτογραφία-καταγγελία.

Η δημοτική αρχή όχι μόνο αδιαφόρησε απέναντι στο περιστατικό του Αντιδημάρχου της κ.Παντελίδη που είναι και υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας, αρμόδιας για την ελεγχόμενη στάθμευση, αλλά τα μέλη της συνεχίζουν να δίνουν το «καλό παράδειγμα» στους πολίτες. Αυτή την φορά με πρωταγωνιστή του διπλοπαρκαρίσματος για αρκετή μάλιστα ώρα τον Πρόεδρο του Δ.Σ  κ.Γκοτσίδη. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι πολίτες ακόμα και για πέντε λεπτά αν διπλοπαρκάρουν, βρίσκουν την κλήση στο παμπρίζ τους απ’ την δημοτική αστυνομία.