Ανακοίνωσε την επιστροφή Τουράνιανιν και Στίγγα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωσε την επιστροφή Τουράνιανιν και Στίγγα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μετά την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που έδωσε άδεια συμμετοχής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η διοίκηση  προχωράει στις ανακοινώσεις των μεταγραφικών κινήσεων για την σεζόν 2018-19. Η αρχή έγινε με την επιστροφή του Κάσσανδρου Στίγγα (φωτό ως MVP με τον Εθνικό) και του Πέταρ Τουράνιανιν που θα είναι δύο από τους βασικούς κεντρικούς.

Ο Τουράνιανιν την αγωνιστική σεζόν 2015-16 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την επομένη σεζόν ενίσχυσε τον Φοίνικα Σύρου. Μετά από μία… βόλτα στην ιταλική Πάντοβα επιστρέφει στα παλιά του λημέρια. Επιστρέφει λοιπόν στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και θα ενισχύσει το μπλοκ της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη.

Η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε στο γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος. Ο Κάσσανδρος Στίγγας έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ ο Τουράνιανιν θα φτάσει στον Έβρο εντός των ημερών. Ο Στίγγας ήταν στον Εθνικό και τη σεζόν 2016-17 που η ομάδα του Εβρου πλασαρίστηκε στην 7η θέση, ενώ ο Τουράνιανιν βρέθηκε τη σεζόν 2015-16.