Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παρτενέρ στο πλευρό του Εβρίτη Πέτρου Πολυχρονίδη

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παρτενέρ στο πλευρό του Εβρίτη Πέτρου Πολυχρονίδη

Μια εξίσου εντυπωσιακή παρτενέρ, αυτή την φορά όμως μελαχρινή και όχι ξανθιά όπως η Τζούλια Νόβα που αποχώρησε από τον Τροχό της Τύχης, θα έχει στο πλευρό του ο Εβρίτης παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του STAR Πέγτρος Πολυχρονίδης.

Ο συμπατριώτης μας από τη Νέα Βύσσα,  που φυσικά πήρε πράσινο φως και συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν “χάνει” τη Τζούλια Νόβα, την ξανθιά καλλονή που αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της μετά από 2,5 πολύ χρόνια αδιάκοπης παρουσίας της στον Τροχό της Τύχης.
Ποια όμως θα είναι η αντικαταστάτριά της;
Η εκπομπή του Epsilon TV, Splash, και η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Παππά αποκάλυψε ότι την Τζούλια Νόβα θα αντικαταστήσει μία μελαχρινή καλλονή η, Σοφία Φυρού, η οποία ήταν η πρώην κοπέλα του Ηλία Βρεττού και όπως είναι γνωστό οδηγούσε το αυτοκίνητο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όταν συνέβη το τροχαίο και είχε τραυματιστεί σοβαρά.


Δείτε την αντίδραση της ομάδας του Splash, όταν είδε πλάνα από τη Σοφία!

“Τυχερός” ο συμπατριώτης μας παρουσιαστής και φοβερό παιδί, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αφού έχει συνέχεια δίπλα του εντυπωσιακά κορίτσια. Στον “Τροχό της Τύχης” για να μην παρεξηγηθούμε και του δημιουργήσουμε και προβλήματα, γιατί ο άνθρωπος μια χαρά είναι στην προσωπική του ζωή.