Ερώτημα προς Πρόεδρο ΕΠΣ Έβρου: Είχε ή έχει κάποιος παράγοντας κώλυμα εκλογής στη διοίκηση;

Ερώτημα προς Πρόεδρο ΕΠΣ Έβρου: Είχε ή έχει κάποιος παράγοντας κώλυμα εκλογής στη διοίκηση;

Τώρα που πιστεύω ότι λύθηκε, μετά την χθεσινή μας δημοσίευση, η απορία του Προέδρου της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, αν το Evros-news.gr και ο υπεύθυνος του Κώστας Πιτιακούδης γνωρίζει ή όχι από αθλητικό ρεπορτάζ, θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε δυο-τρία πράγματα και θα περικένουμε τις απαντήσεις του με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Χρόνο άλλωστε διαθέτει αρκετό, μια και όπως δήλωσε στην πρώτη, αποκλειστική και μεγάλη συνέντευξη του στο κορυφαίο αθλητικό σάιτ της Θράκης, το thrakisports.gr και στο Νίκο Γκούντλη, η διοίκηση του και ο ίδιος έχουν ήδη υλοποιήσει σε δυο μήνες το 80% των όσων υποσχέθηκαν προεκλογικά. Ένα 20% μένει ακόμα, αλλά προφανώς με όσα ήδη έκαναν, έχει αλλάξει εντυπωσιακά η “εικόνα” του εβρίτικου ποδοσφαίρου, τα προβλήματα λύθηκαν και μόλις υλοποιηθεί και το υπόλοιπο 20%, θα έχει γίνει η ΕΠΣ Έβρου υπόδειγμα λειτουργίας (και με το κανιούργιο σάιτ μην ξεχνιόμαστε).

Επειδή όμως, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν είναι… χθεσινός στον χώρο του εβρίτικου ποδοσφαίρου και είπε χαρακτηριστικά: “Είναι αλήθεια ότι έχω παρελθόν στην διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου, δεν είμαι αυτό που λένε «κομήτης». Δώδεκα χρόνια συνολικά, τα τελευταία ως γενικός γραμματέας, παλαιότερα σαν ταμίας” και αφού σήμερα υπάρχει η διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα σε Θράκη Φερών και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ θα ακολουθήσει και η κλήρωση πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, θα θέλαμε να του κάνουμε ορισμένες ερωτήσεις:

  1. Στο Καταστατικό της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A όπου αναφέρονται: Κωλύματα εγγραφής – Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στον χώρο του Ποδοσφαίρου ” και συγκεκριμένα στην παράγραφο 5 αυτού, τονίζεται μεταξύ άλλων: “Έμποροι αθλητικών ειδών, καθώς και οι μέτοχοι, εταίροι, διαχειριστές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ανώνυμης εταιρίας και κάθε είδους εμπορικής εταιρίας, εφόσον αυτές έχουν ως αντικείμενο εργασιών τους την εμπορία ή την κατασκευή κάθε είδους αθλητικών ειδών, δεν επιτρέπεται να είναι μέλη διοικητικού συμβουλίου ή εξελεγκτικής επιτροπής σωματείου, ούτε να είναι αντιπρόσωποί του σε Ενώσεις ή την Ε.Π.Ο. Η παραπάνω απαγόρευση ισχύει, επίσης, για όσους διατηρούν επιχειρήσεις προγνωστικών και στοιχήματος για αγώνες ποδοσφαίρου, καθώς και για τις συζύγους, τα τέκνα και τους γονείς τους”.
  2. Στα 12 χρόνια που βρισκόταν στη διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου και μάλιστα ως Γενικός Γραμματέας θα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το συγκεκριμένο θέμα, ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ, μήπως ΑΚΟΥΣΕ ή ΕΜΑΘΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ κάποιος παράγοντας στη διοίκηση της ή σε κάποιο αθλητικό σύλλογο του Έβρου, που ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ;
  3. Για να το κάνουμε πιο… λιανά. Υπήρχε παράγοντας που είχε για παράδειγμα στο όνομα του ή της γυναίκας του κατάστημα αθλητικών ειδών στην Αλεξανδρούπολη; Στο Σουφλί; Στο Διδυμότειχο; Στις Φέρες; Στη Νέα  Βύσσα;
  4. ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, γιατί εκεί ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ο κ.Χατζημαρινάκης, μια και ζει στην πόλη, θα το γνώριζε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ στους συναδέρφους του στο Δ,Σ της ΕΠΣ Έβρου, ώστε να τον διαγράψουν.
  5. Αν λοιπόν  συνέβαινε κάτι τέτοιο στα 12 χρόνια που είναι παράγοντας της ΕΠΣ Έβρου και το γνώριζε, θα έπρεπε να το καταγγείλει. Άλλωστε αυτός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε για τις διαιτησίες των φιλικών αγώνων (θα επανέλθουμε και σε αυτό το θέμα αναλυτικά για όσα-απαράδεκτα κατά τη γνώμη μας-δήλωσε), είναι ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ της διαφάνειας και της νομιμότητας στο εβρίτικο ποδόσφαιρο.
  6. Οι ομάδες που τον εξέλεξαν Πρόεδρο, αυτό εκτίμησαν εξάλλου και τον στήριξαν. Αυθόρμητα και χωρίς να επηρεαστούν από κανέναν. Ούτε τηλεφώνημα δεν δέχθηκαν από παράγοντες μεγάλων ΠΑΕ. Μην ακούτε ή διαβάζετε όσα έγραφαν κάποιοι εμπαθείς και κακοπροαίρετοι σαν τον Evros-news.gr, για παρεμβάσεις ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, για Σαββίδη, Μελισσανίδη. Αυτοί εξάλλου δεν έχουν ιδέα από αθλητικό ρεπορτάζ.
  7.  Μια και ανέφερα το όνομα του Ιβάν Σαββίδη, μου είπε ένας φίλος (άσχετοι με το αθλητικό ρεπορτάζ είμαστε αλλά κάποιες δεκάδες ανθρώπων του ποδοσφαίρου στον Έβρο τους ξέρουμε πολλά χρόνια), πως κάποιος παράγοντας στον Έβρο… έτρεμε μήπως το “αφεντικό” του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του ψάξουν τα… κωλύματα που υπάρχουν για την εκλογή κάποιου. Όπως αυτό με τις εταιρείες και τα καταστήματα αθλητικών ειδών που προαναφέραμε, καλή ώρα. Τί έγινε τελικά δεν γνώριζε να μου πει. Αν δηλαδή βρήκε λύση. Υπάρχουν εξάλου και οι… εικονικές μεταβιβάσεις.
  8. Ποιός ήταν αυτός; Ας αφήσουμε και τίποτα για την συνέχεια. Η οποία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*