Έρχονται Κικίλιας, Σπυράκη, Βρούτσης, Ασημακοπούλου από τη Ν.Δ στον Έβρο ενόψει ΔΕΘ

Έρχονται Κικίλιας, Σπυράκη, Βρούτσης, Ασημακοπούλου από τη Ν.Δ στον Έβρο ενόψει ΔΕΘ

Με έξι κορυφαία στελέχη της έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο η Νέα Δημοκρατία στο νομό Έβρου, με αφορμή την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο της προσπάθειας: “H NΔ στο δρόμο για την 83η ΔΕΘ”.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και στις 19.30′ θα μιλήσουν σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου οι πρώην υπουργοί Γιάννης Βρούτσης, Άννα Ασημακοπούλου και Φωτεινή Αραμπατζή, ενώ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην Ορεστιάδα και στο ξενοδοχείο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” θα μιλήσουν στις 19.30′ οι πρώην υπουργοί Βασίλης Κικίλιας, Χαράλαμπος Αθανασίου και η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη.

Στο μήνυμα του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε για την συγκεκριμένη δράση της Ν.Δ ότι:

“Δίνουμε έμφαση στο μέλλον, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση
ασχολείται με το χθες. Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση και τα στελέχη της κρύβονται.

Επενδύουμε στο αύριο της χώρας, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση φυγομαχεί. Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.
Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και ιδιαίτερα της Β. Ελλάδας και σχεδιάζουμε μαζί την επόμενη ημέρα.
Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση.
Αξίζουμε καλύτερα!

Λευτέρης Αυγενάκης
Γραμματέας ΠΕ ΝΔ
Βουλευτής Ηρακλείου

Όσον αφορά στελέχη από τον Έβρο που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση του κόμματος, ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης θα βρεθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ υπάρχει  και μια συμμετοχή έκπληξη, της Μελίνας Δερμεντζοπούλου, κόρης του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, η οποία μένει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσσλονίκη, η οποία θα μεττέχει στις εκδηλώσεις Γραμματειών και συγκεκριμένα σε αυτές Οικουμενικού Ελληνισμού-Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*