Γιώργος Χανός: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Σαμοθράκης

Γιώργος Χανός: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Σαμοθράκης

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός, γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

Στην δήλωση του ο κ.Χανός αναφέρει:

“Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιώργος Μ. Χανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Σαμοθράκης. Ο κ. Χανός απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:
Φίλες και φίλοι,
μετά την απόφαση μου, πριν 4 χρόνια, να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική για τη Σαμοθράκη, θεωρώντας ότι ξεκινάει μια νέα εποχή με πολλές προσδοκίες και δυνατότητες, διαπίστωσα ότι δυστυχώς το όραμά μου και οι προσπάθειες μου, κυρίως κατά την προηγούμενή μου θητεία, την θητεία της κρίσης και των μνημονίων, εξαφανίστηκαν μεθοδευμένα.
Τα ερωτηματικά που είχα όλο αυτό το διάστημα γιατί γίνεται αυτό, έμειναν αναπάντητα. Μια μεγάλη δέσμη έργων και δράσεων που θα έδιναν απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η Σαμοθράκη είναι σε στασιμότητα, απαξιώθηκαν χωρίς αιτιολογία.
Θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια, διαθέτοντας προσωπικά τις απαιτούμενες δυνάμεις, είμαι σε θέση να εγγυηθώ με τη βοήθεια όλων σας, να ξαναβρεί η Σαμοθράκη την κανονικότητα της και το δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης. Για τους λόγους αυτούς επιστρατεύομαι και πάλι ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Καλώ όλους όσους αγαπούν πραγματικά τη Σαμοθράκη, να συστρατευτούμε σε έναν μεγάλο αγώνα, με όραμα και πολλές ελπίδες.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Μ. Χανός
Πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης