Τ.Αρβανιτίδης (για Γιορτή Κρασιού): “Δεν ήρθε ο κόσμος που περιμέναμε στις συναυλίες των γνωστών τραγουδιστών”

Τ.Αρβανιτίδης (για Γιορτή Κρασιού): “Δεν ήρθε ο κόσμος που περιμέναμε στις συναυλίες των γνωστών τραγουδιστών”

Σε παραδοχή ότι ο κόσμος που βρέθηκε στις συναυλίες των γνωστών τραγουδιστών κατά την διοάρκεια της Γιορτής Κρασιού δεν ήταν αυτός που περίμεναν ο ίδιος, δήμαρχος και οι συνεργάτες του, προχώρησε πριν λίγο ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και στον Δημήτρη Κολιό, τόνισε ότι ο κόσμος που βρέθηκε στις βραδιές με τους Στέλιο Ρόκκο, Ελένη Φουρέιρα και Γιάννη Πάριο, δεν ήταν ο αναμενόνενος. “Δεν είχαμε την προσέλευση που περιμέναμε στις βραδιές των γνωστών καλλιτεχνών που φέραμε. Αν και οργανωτικά οι εκδηλώσεις ήταν πετυχημένες, δεν ήρθε όσος κόσμος ελπίζαμε πως θα ανταποκριθεί. Ο βασικός λόγος είναι η ημερομηνία διεξαγωγής της Γιορτής Κρασιού. Αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος, για πολλούς λόγους, η αλλαγή της ημερομηνίας και η διεξαγωγή αντί για τέλη Ιουλίου στα τέλη Αυγούστου.

Γι’ αυτό θα εξετάσουμε την επιστροφή και πάλι στις παλαιότερες ημερομηνίες. Γιατί προηγήθηκαν το καλοκαίρι πολλές εκδηλώσεις, πανηγύρια και συναυλίες, έφυγαν και οι συμπατριώτες μας μετανάστες που έρχονται για διακοπές και έτσι δεν υπήρχε ο κόσμος που περιμέναμε”.

Ο κ.Αρβανιτίδης ρωτήθηκε και για το υψηλό κόστος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και “ανακάλυψε” εχθρούς που κυνηγούν αυτόν και θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο και τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Αλλά σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε σε λίγο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*