Αρβανιτίδης για εκδηλώσεις ΑΡΔΑ: “Η συναυλία της Πάολα κόστισε 35.000 και ο ήχος 37.000 συν ΦΠΑ”

Αρβανιτίδης για εκδηλώσεις ΑΡΔΑ: “Η συναυλία της Πάολα κόστισε 35.000 και ο ήχος 37.000 συν ΦΠΑ”

Το… παράπονο του για τον μεγάλο “θόρυβο” γύρω από το κόστος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου στην Αλεξανδρούπολη, μετά το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Evros-news.gr ότι στοίχισε τα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ σε σχέση με την αντίστοιχη συναυλία αρχές Αυγούστου στην Χίο του ίδιου καλλιτέχνη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και στον Δημήτρη Κολιό, ουσιαστικά παραπονέθηκε γιατί δεν αναδεικνύονται τα αντίστοιχα μεγάλα χρηματικά ποσά που ξοδεύτηκαν από τον δήμο Ορεστιάδας και την ΔΗΚΕΠΑΟ (αντίστοιχη της ΤΙΕΔΑ), για καλλιτέχνες όπως η Πάολα και για τον ήχο όποιυ μάλιστα δόθηκαν πολύ περισσότερα.

Ουσιαστικά ο κ.Αρβανιτίδης άφησε αιχμές για το συγκεκριμένο θέμα: “Γράφτηκε για την αμοιβή του ήχου και των εγκαταστάσεων και λοιπά. Εγώ πιστεύω ότι το ύψος της αμοιβής που δώσαμε εδώ στον συμπολίτη μας, είναι πολύ χαμηλότερο από την πραγματικότητα. Από αυτό που κοστίζει μια τέτοια διαδικασία εφτά ημερών.

Αν μπείτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγώ δεν μπήκα, μου το είπαν όμως και έτσι πρέπει να είναι γιατί το άτομο που μου το είπε είναι φερέγγυο, θα δείτε ότι το κόστος της συναυλίας της Πάολα στην Ορεστιάδα, κόστισε περίπου 35.000. Επίσης μου είπανε, ότι τα ηχητικά στην εκδήλωση του Άρδα, κοστίσανε 37.000 ευρώ συν ΦΠΑ. Σημειώνει εκεί ότι για όλες τις εκδηλώσεις του δήμου τα ηχητικά ήταν 70.000 με 80.000 και σημειώνει εκεί ότι για τη ναυαρχίδα των εκδηλώσεων που είναι οι εκδηλώσεις του Άρδα, ήταν 37.000 συν ΦΠΑ”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*