ΜΠΡΑΒΟ Εβρίτισσα Ανδριάνα Ζαρακέλη γι’ αυτό που ρώτησες τον πρώην υπουργό Τ.Αλεξιάδη για το Μάτι (video)

ΜΠΡΑΒΟ Εβρίτισσα Ανδριάνα Ζαρακέλη γι’ αυτό που ρώτησες τον πρώην υπουργό Τ.Αλεξιάδη για το Μάτι (video)

Δεν… άντεξε η συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφος (από τις Φέρες) Ανδριάνα Ζαρακέλη, ακούγοντας ότι κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή της φονικής (με 98 νεκρούς) πυρκαγιάς στο Μάτι, κάποιοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του δυο ώρες πριν. 

Στην πολύ γνωστή εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του ΝΕΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, που συμπαρουσιάζουν με τον Γιάννη Παπαγιάννη, καλεσμένος ήταν ο επίσης Εβρίτης στην καταγωγή πρώην υπουργός της Κυβέρνησης Τρύφωνας Αλεξιάδης. Όταν λοιπόν άκουσε από εκείνον να λέει πως είχε εκδοθεί δελτίο τύπου δυο ώρς πριν την επίσκεψη και έτσι ενημερώθηκε ο κόσμος να πάει, για να γίνει η απαραίτητη… επικοινωνιακή εκμετάλλευση από την Κυβέρνηση φυσικά, η εντυπωσιακή Εβρίτισσα δημοσιογράφος είπε:

Δεν το θεωρώ καλό ερώτημα αλλά θα το κάνω. Ενημερώθηκαν να πάνε σε δύο ώρες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού. Ένας να τους ενημερώσει εκείνη την ημέρα με την πυρκαγιά να φύγουν δεν υπήρχε”.

Μια χαρά ερώτημα ήταν Ανδριάνα μου. Όλοι θα θέλαμε να υποβάλλουμε και αυτό, αλλά και χιλιάδες ακόμα στον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχουν τεράστια ευθύνη για τη ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ όπου ως τώρα έχασαν την ζωή τους 98 συνάνθρωποι μας.

Επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι

Για την επίσκεψη του Τσίπρα στο Μάτι πρόλαβαν να ενημερώσουν τους "πολίτες" 2 ώρες πριν. Ένας όμως να τους ενημερώσει να φύγουν την ημέρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχε

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Dienstag, 4. September 2018