ΈΠΣ Έβρου: Αποχώρηση-βόμβα της ΠΑΕ Νίψας από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας

ΈΠΣ Έβρου: Αποχώρηση-βόμβα της ΠΑΕ Νίψας από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας

Αποχώρηση-βόμβα από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, αφού λίγες μόλις ημέρες μετά την κλήρωση της Κυριακής, ο ιστορικός σύλλογος της ΠΑΕ Νίψας, με πολλές δεκαετίες δυναμικής παρουσίας  στην κορυφαία κατηγορία του εβρίτικου ποδοσφαίρου, έστειλε ήδη στην διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου το έγγραφο αποχώρησης της.

Η ομάδα που έχει αναδείξει πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους έφτασαν μάλιστα σε μεγάλες ομάδες της Α’ εθνικής, αντιμετώπισε το καλοκαίρι διοικητικά προβλήματα, αφού ο Πρόεδρος της Χαράλαμπος Παντελίδης είχε εκφράσει την πρόθεση να αποσυρθεί. Τελκά ανακάλεσε την απόφαση του, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στις 19 Ιουλίου και συγκροτήθηκε μια διοίκηση που προσπάθησε να κρατήσει όρθια την ιστορική ομάδα, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Παρά τις κινήσεις που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, οι παράγοντες της δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ικανό αριθμό παικτών. Ήδη μάλιστα κάποιοι από τους παίκτες που ανήκουν στην δύναμή της ΠΑΕ Νίψας και έχουν τα δελτία τους σε αυτή, ειδοποιήθηκαν ότι θα αφεθούν ελεύθεροι ώστε να αναζητήσουν την ομάδα που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μένει με 11 ομάδες πριν ακόμα ξεκινήσει, η συγκεκριμένη ομάδα δεν θα κατέβει ούτε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να γίνει καθώς οι κληρώσεις και για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχουν γίνει. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, όμως, δεν μπορεί πλέον ούτε το κενό  της να καλυφθεί, οπότε όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ένα σωματείο να κάνει ρεπό κάθε αγωνιστική.