Καταγγελία: Τόνοι σκουπιδιών στην παραλία Μεσημβρίας. Ο δήμος Αλεξανδρούπολης που είναι;

Καταγγελία: Τόνοι σκουπιδιών στην παραλία Μεσημβρίας. Ο δήμος Αλεξανδρούπολης που είναι;

Καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφίες, μας έστειλε αναγνώστης του Evros-news.gr για την παραλία της Μεσημβρίας, όπου έχουν συγκεντρωθεί όπως βλέπετε τόνοι σκουπιδιών, χωρίς ο δήμος Αλεξανδρούπολης να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια προκειμένου να τα απομακρύνει.

“Υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών στις παραλίες μας, που δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς να τα απομακρύνει!!! Τελικά έχουμε Υπηρεσία στο Δήμο μας που κάνει αυτή τη δουλειά; Γιατί η κατάσταση στην Μεσημβρία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι επιεικώς απαράδεκτη” επισημαίνει χαρακτηριστικά ο φίλος μας και έχει απόλυτα δίκιο.

Η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να βρίσκεται προς το τέλος της, αλλά οι θερμοκρασίες είναι ακόμα υψηλές, ο κόσμος πηγαίνει για μπάνιο ή επειδή έχει κάποιο σπίτι στην Μεσημβρία επισκέπτεται την περιοχή και αντικρύζει αυτή την ντροπιαστική “εικόνα”

Μάλιστα πριν λίγο καιρό και με αφορμή την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, ακούσαμε και διαβάσαμε στις συσκέψεις που έγιναν από τον δήμο για την κατάσταση που επικρατεί σε Μάκρη. Δίκελλα και Μεσημβρία, ότι θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στον καθαρισμό των περιοχών αυτών.

Τί ακριβώς έγινε μετά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και διαβεβαιώσεις του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και πως αυτά όλα παρέμειναν άλλη μια φορά στα λόγια, το δείχουν δυστυχώς οι φωτογραφίες.