Κίνημα Αλλαγής: Περιοδεία στον ΄Έβρο για Ο.Κωνσταντινόπουλο, Αχμέτ Ιλχάν εν όψει ΔΕΘ

Κίνημα Αλλαγής: Περιοδεία στον ΄Έβρο για Ο.Κωνσταντινόπουλο, Αχμέτ Ιλχάν εν όψει ΔΕΘ

Επίσκεψη και περιοδεία στο νομό Έβρου, θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου για το Κίνημα Αλλαγής, οι βουλευτές του Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Αχμέτ Ιλχάν, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ και της κεντρικής ομιλίας τη Δευτέρα 10/09 και ώρα 19:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από την Παρασκευή 7/9 μέχρι την Παρασκευή 14/9, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες από κλιμάκια του Κινήματος Αλλαγής, σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Τα κλιμάκια θα απαρτίζονται από Βουλευτές και κεντρικά στελέχη του κινήματος και το πρόγραμμα των περιοδειών θα περιλαμβάνει ανοιχτές Νομαρχιακές Συνελεύσεις σε όλους τους Νομούς, καθώς και συναντήσεις με στελέχη και θεσμικούς φορείς, στα πλαίσια του διαρκούς και ανοιχτού διαλόγου μας με την κοινωνία, με στόχο την παρουσίαση των προγραμματικών μας θέσεων και την περεταίρω εξειδίκευση του προγραμματικού μας πλαισίου.

Για το νομό Έβρου επιλέχθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν, ενώ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης τους.