Ν.Δ: Συναντήσεις με Πέτροβιτς, Πρύτανη, Πουλιλιό, επισκέψεις σε επιχειρήσεις και ομιλία για Γ. Βρούτση, Α.Ασημακοπούλου

Ν.Δ: Συναντήσεις με Πέτροβιτς, Πρύτανη, Πουλιλιό, επισκέψεις σε επιχειρήσεις και ομιλία για Γ. Βρούτση, Α.Ασημακοπούλου

Με την βραδινή εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους χθες στον Έβρο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Φωτεινή Αραμπατζή, που αποτέλεσαν το κλιμάκιο του κόμματος στην εξόρμηση εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκαν η συνάντηση που είχαν Γιάννης Βρούτσης και Άννα Ασημακοπούλου με τον Αντιπεριφερειάρχη  Δημήτρη Πέτροβιτς, όπου συζήτησαν εφ ‘ολης της ύλης για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Έβρου. Ο κ.Πέτροβιτς ανέλυσε την κατάσταση που υπάρχει στο νομό, ιδιαίτερα την τραγική κατάσταση με τους αγρότες και τις τεράστιες ζημιές κατά την φετινή περίοδο στις σοδιές τους, τις παρεμβάσεις που χρειάζονται και τα έργα  που είναι απαραίτητα στην περιοχή.

Στη συνέχεια η κ.Ασημακοπούλου συναντήθηκε με το νέο Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου ΆκηΠαρασκευόπουλου και της Όλγας Βρετοπούλου. Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την Ιατρική Σχολή της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τα Παιδαγωγικά τμήματα που υπάρχουν, καθώς φυσικά και για τα δύο τμήματα του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα.

Ακολούθησε επίσκεψη μαζί με την βουλευτή Φωτεινή Αραμπατζή και παρουσία του δημάρχου Σουφλίου Βαγγέλη Πουλλιού, στην υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας μεταξιού “Silk Line Αθανάσιος Μουχταρίδης Α.Ε.” στο Σουφλί, όπου ο Κώστας Μουχταρίδης ξενάγησε τις δυο εκπροσώπους της Ν.Δ σε όλους τους χώρους. Να επισημάνουμε ότι η εταιρεία Μουχταρίδη, συνεργάζεται με αυτή της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στα μεταξωτά.

Η κ.Ασαημακοπούλου επισκέφθηκε επίσης και την εταιρεία της Αλεξανδρούπολης  “Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ”, γνωστή για τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και βραβευμένη από το CERN.

Νωρίτερα η βουλευτής και Τομεάρχης Αγροτικών Θεμάτων της Ν.Δ Φωτεινή Αραμπατζή, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, από τον  οποίο ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα, τις προοπτικές και τις παρεμβάσεις της Πλλιτείας που πρέπει να υπάρξουν στην “πόλη του μεταξιού”.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους αγρότες και κτηνοτρόφους των Φερών,παρουσία του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις ζωονόσους από την Τουρκία, την καταστροφή σε σημαντικό βαθμό της φετινής παραγωγής λόγω ξηρασίας, πλημμυρών και του “πράσινου σκουληκιού” στο βαμβάκι, ενώ τους τόνισε ότι το κόμμα της θα στηρίξει τους Συνεταιρισμούς, με μειωμένους φόρους σε όσους παραδίδουν προϊόντα τους σε αυτούς.

Η εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο

Χθες βράδυ ο Γιάννης Βρούτσης, η Άννα Ασημακοπούλου, μίλησαν στην εκδήλωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο, παρουσία του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Άκη Παρασκευόπουλου. Μετά τις ομιλίες τους δέχθηκαν μάλιστα και  ερωτήσεις από τους παρισταμένους.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης(έκπληξη η παρουσία του), ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Βαγγέλης Μυτιληνός, υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές, ο πρώην βουλευτής Φάνης Δημοσχάκης και αρκετός κόσμος.