Το εβρίτικο σουσάμι του Κέραμου Ορεστιάδας, στην γνωστή εταιρεία μπαχαρικών ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ

Το εβρίτικο σουσάμι του Κέραμου Ορεστιάδας, στην γνωστή εταιρεία μπαχαρικών ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ

Ένα από τα πιο αυθεντικά, γνήσια και ασυναγώνιστα σε γεύση και ποιότητα προϊόντα του Έβρου, το σουσάμι, ετοιμάζεται από τον Κέραμο της Ορεστιάδας όπου το καλλιεργεί συστηματικά η οικογένεια Βουλοτάκη, να μπει στην γνωστό εταιρεία μπαχαρικών του Πειραιά ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ.

Ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αυτής εταιρείας μπαχαρικών στην Ελλάδα, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, βρέθηκε στο χωριό Κέραμος και επισκέφθηκε τον Δημήτρη και τον πατέρα του Ζάχο Βουλοτάκη, προκειμένου να διαπιστώσει την αποδειδεγμένα άριστη ποιότητα του σουσαμιού που παράγουν από καλλιέργεια δεκάδων στρεμμάτων και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Εξέλιξη που είναι φυσικό να ικανοποίησε τους συντοπότες μας, αφού βλέπουν ότι η μεθοδική και προγραμματισμένη προσπάθεια της, αποδίδει ολοένα και περισσότερα αλλά και καλύτερα αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και ο Ζάχος Βουλοτάκης έγραψε ενθουσιασμένος στην προσωπική του σελίδα: “Μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορείς να αισθάνεσαι όταν έρχεται στο σπιτι σου, στην αυλή σου για να δει το σουσάμι που παράγεις ο κύριος Γιάννης Βασιλόπουλος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ της μεγαλύτερης εταιρείας μπαχαρικών στην Ελλάδα”.

Τα προϊόντα της εταιρείας ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, εκτός από το κατάστημα που έχει στον Πειραιά, πωλούνται και σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας. Διάσημοι σεφ εμπιστεύονται το έμπειρο μάτι του ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, ο οποίος τους προμηθεύει, σε χύμα μορφή ή σε μικρότερες συσκευασίες, με τα καλύτερα της αγοράς – του τόπου μας και του κόσμου, φυσικά! Επιπλέον, η εταιρία επιλέγει από τους καλύτερους παραγωγούς, διάφορα προϊόντα όπως μέλια, μαρμελάδες, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, παξιμάδια, τώρα και σουσάμι από τον Κέραμο Έβρου, τα συσκευάζει και τα διοχετεύει στην αγορά (πώληση και χονδρική και λιανική), με το όνομα ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ και την εγγύηση ποιότητας που το όνομα αυτό συνεπάγεται.