Αλεξανδρούπολη: Άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Run Greece

Αλεξανδρούπολη: Άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό Run Greece

Οι εγγραφές για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς, την διοργάνωση του Run Greece Αλεξανδρούπολης και το ραντεβού στις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται. Εκτός από τους απλούς πολίτες που υπογράφουν την δήλωση συμμετοχής και γνωστοί άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής στην περιοχή μας, ήδη υπέγραψαν για την συμμετοχή τους.

Στο φετινό Run Greece θα συμμετάσχει λοιπόν και ο κορυφαίος προπονητής βόλεϊ και ρέκορμαν συμμετοχών στην Εθνική βόλεϊ, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάσης Μουστακίδης. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού  αθλητισμού.

Ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης πιστός δρομέας του Run Greece και των αγώνων δρόμων του Έβρου θα είναι και φέτος στην εκκίνηση του RG, προσδοκώντας ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ προσκάλεσε τους κατοίκους του Έβρου να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, στηριζει το run greece και φέτος θα δώσει το παρόν στον αγώνα. Εγγραφές του run greece και στην Ορεστιάδα. Όπως και πέρυσι οι κάτοικοι του Β.Εβρου μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr η με τη γραπτή δήλωση τους στο Δημαρχείο Ορεστιαδος (Τμήμα Αυτοτελους Κοινωνικής Προστασιας Παιδείας και Πολιτισμου-τηλ.2552350015) καθημερινες 9-1μμ.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αλεξ/πολης Γιάννης Γκουτσίδης, συμμετέχει και φέτος στον Run Greece δίνοντας μηνύματα στις νεώτερες γενιές. Πέρυσι είχε επιλεγεί στην ομάδα που εκπροσώπησε τον αγώνα στον τελικό των Run Greece στην Αθήνα.

Οι Εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όχι μόνο στην πόλη διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και σε ολόκληρο το νομό Έβρου και τις άλλες πόλεις και νομούς της Θράκης, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου να συμμετέχει είναι τεράστιο.

Γι’ αυτό όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εγγραφές για συμετοχή στο φετινό Run Greece  ολοκληρώνονται:
Στις 25/9: Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο) καθημερινές 11-2μμ και 6-9μμ, Σάββατο 11-2μμ και
-Κατά τόπους στην Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Φέρες, Σάπες, Κομοτηνή και Ξάνθη.

Όσοι εγγραφούν έως τις 17/9 θα δουν και το ονοματεπώνυμο τους γραμμένο, μαζί με τον αριθμό τους, γι’ αυτό σπεύσετε να εγγραφείτε έγκαιρα.

Να θυμίσουμε επίσης κάτι πολύ σημαντικό:

  1. Οι 20 που θα τερματίσουν πρώτοι (10 άνδρες και 10 γυναίκες) στα 5 χλμ, θα προκριθούν για τον τελικό των RUN GREECE στην Αθήνα (δρόμος 3χλμ ERGO Ασφαλιστική) με τερματισμό το Καλλιμάρμαρο, κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου στις 13/11
  2. Συγκεκριμένα, θα είναι οι 3 πρώτοι/ες 18-34 ετών, ο 1ος/1η 35-39, ο 1ος/1η 40-44, ο 1ος/1η 45-49, ο 1ος/1η 50-54, ο 1ος/1η 55-59, ο 1ος/1η 60-64 και ο 1ος/1η 65 ετών και άνω).

Το μεγάλο αθλητικό ραντεβού στις 30 Σεπτέμβρη στην Αλεξανδρούπολη πλησιάζει. Γι’ αυτό και όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, κάντε το τώρα ώστε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του Run Greece στην περιοχή μας.