Κ.Κρομμύδας: Αυτός που μου έκαψε τα Ι.Χ, έβαλε και τη φωτιά στο εργοστάσιο

Κ.Κρομμύδας: Αυτός που μου έκαψε τα Ι.Χ, έβαλε και τη φωτιά στο εργοστάσιο

Το ίδιο άτομο που έκαψε τέσσερα Ι.Χ αυτοκίνητα του ίδιου και μελών της οικογένειας του και ένα μηχάνημα παλαιότερα, θεωρεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ¨Ανακυκλωτική” Κώστας Κρομμύδας, πως έβαλε την φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης σιδήρου που έχει στην περιοχή της Αμφιτρίτης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό και ζήτησε την προστασία της αστυνομίας. “Οι κάμερες έχουν κξαταγράψει τον δράστη και είναι ο ίδιος δράστης που μου έχει κάνει άλλες πέντε ζημιές τέτοιες. Η ζημιά μου έχει υπερβεί τις 700.000. Τέσσερα αυτοκίνητα φορτηγά μου έκαψαν τώρα στο εργοστάσιο και άλλα τέσσερα αυτοκίνητα τις προηγούμενες φορές και ένα μηχάνημα έργου.

Είναι το ίδιο άτομο με τα προηγούμενα περιστατικά. Τον έχω καταγράψει στις κάμερες από το σωματότυπο και το περπάτημα του είναι το ίδιο άτομο. Άρχισα να φοβάμαι και για τα παιδιά μου. Έχω παιδιά, έχω εγγόνια. Φοβάμαι για την οικογένεια μου. Η αστυνομία πρέπει να δώσει λύση και να με προστατεύσει”.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δράστη και το υλικό έχει δοθεί στην αστυνομία. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει απροστάτευτος και φοβισμένος, καθώς δεν είναι είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΝΑ CHANNEL