Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Θράκης Κ.Χατζημιχαήλ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Θράκης Κ.Χατζημιχαήλ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄ έγινε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Η συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης του Προέδρου της ΟΕΕΘ στην έδρα του Οικουμενικού Θρόνου στην Κωνσταντινούπολη, ενώ κατά την διάρκεια της συζητήθηκαν τόσο οικονομικά όσο και ευρύτερα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο ίδιος ο κ.Χατζημιχαήλ τόνισε για την συνάντηση ότι: Σταθμός στην ζωή και την πολιτική μου ενασχόληση η σημερινή ημέρα, καθώς έγινα δεκτός από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄ στην έδρα του Οικουμενικού Θρόνου στην Κωνσταντινούπολη. Στην έδρα της Ορθοδοξίας, της Χριστιανοσύνης και το σημείο αναφοράς του Ελληνισμού!

Μεγάλη τιμή και συγκίνηση για τις ευχές και την ευλογία του Παναγιωτάτου!!!

Η συνάντηση (και το γεύμα στο οποίο παρακάθησα) πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης μου στην Κωνσταντινούπολη με την ιδιότητα του Προέδρου της ΟΕΕΘ”.