Αλεξανδρούπολη: Ξεκινάει τώρα η διακήρυξη έργου αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας Φερών από θεομηνία του… 2017

Αλεξανδρούπολη: Ξεκινάει τώρα η διακήρυξη έργου αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας Φερών από θεομηνία του… 2017

Την διακήρυξη του Έργου αποκατάστασης ζημιών της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Φερών από την θεομηνία που έπληξε την περιοχή τον Ιανλουάριο του 2017, ξεκινάει τώρα ο δήμος Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα, το έργο συνολικής αξίας χωρίς Φ.Π.Α 96.774,19 €, περιλαμβάνει εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης εκτεταμένων βλαβών αγροτικής οδοποιίας στη ΔΕ Φερών, στα αγροκτήματα Δορίσκου, Πυλαίας, Καβησού, Ιτέας και Κοίλων της Δ.Ε. Φερών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2017. Αν λάβουμε όμως υπόψη μας ότι η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι 11 Οκτωβρίου του 018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ και η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, η οποία είναι άγνωστο πότε θα υπογραφεί, αφού υπάρχουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες κατακύρσης του διαγωνισμού και αν φυσικά δεν προκύψουν ενστάσεις, οπότε… ζήσε Μάη μου να δεις αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Φέρες.

Ένα έργο δηλαδή που έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολλούς μήνες, ξεκινάμε τώρα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με την διακήρυξη του, καταλαβαίνει κανείς ποτε θα τελειώσει. Τα χρήματα που θα διατεθούν, προέρχονται από κρατική επιχορήγηση και έχουν φτάσει στο δήμο Αλεξανδρούπολης, εδώ και περίπου 5 μήνες. Κι ύστερα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης δηλώνει ότι δεν πρέπει να έχουν παράπονα οι Φεριώτες από τον τρόπο λειτουργίας του ίδιου και της δημοτικής του αρχής. Κι ακόμα, ότι φταίει η γραφειοκρατία για την καθυστέρηση στο Δημοτικό Σφαγείο και όλα τα άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*