Ο Έβρος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Σίφνου “Νίκος Τσελεμεντές” με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φερών “Αγία Σοφία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έβρος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Σίφνου “Νίκος Τσελεμεντές” με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φερών “Αγία Σοφία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κορυφαίο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νίκος Τσελεμεντές», το οποίο διοργανώνεται στις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο στην Σίφνο, νησί με μακραίωνη παράδοση στην κουλτούρα της μαγειρικής που τιμά κάθε χρόνο τον μεγάλο αυτό δάσκαλο της μαγειρικής που κατάγεται από αυτό, εκπροσωπήθηκε ο Έβρος από τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερών “Η Αγία Σοφία”.

Gepostet von Μαρίνος Δέδογλου am Donnerstag, 6. September 2018

Στο φεστιβάλ που διεξήχθη με συμμετοχή αντιπροσωπειών των γύρω νησιών αλλά και πολλών άλλων περιοχών της Ελλάδος και του εξωτερικού, γνωστών μαγείρων ή σεφ καθώς επίσης και καλλιτεχνών, η αντιπροσωπεία από το νομό μας είχε στο περίπτερο της προϊόντα της περιοχής των Φερών, παρουσίασε την εβρίτικη γαστρονομία, αλλά και τους χορούς και τα τραγούδια.

Gepostet von Kostas Gargavanoudis am Donnerstag, 6. September 2018

Με δυο νεαρούς μουσικούς μας και το χορευτικό συγκρότημα τους, τα παιδιά των Φερών εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο στο όμορφο νησί του Αιγαίου την περιοχή μας και εντυπωσίασαν τους πάντες.

Gepostet von Μαρίνος Δέδογλου am Freitag, 7. September 2018

Ο πολιτισμός, η παράδοση και η γαστρονομία απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ενώνουν κάθε γωνιά της πατρίδας μας και αποτελούν τις ρίζες μας.