Αποχώρηση Π.Μαργαριτίδη απ’ την προεδρία του Ορέστη Ορεστιάδας. Ανέλαβε ο Περεντίδης

Αποχώρηση Π.Μαργαριτίδη απ’ την προεδρία του Ορέστη Ορεστιάδας. Ανέλαβε ο Περεντίδης

Παρελθόν από την προεδρία του Ορέστη Ορεστιάδας, μετά από παραμονή περίπου ενός μήνα, αποτελεί ο Παναγιώτης Μαργαριτίδης και στην θέση του ανέλαβε πλέον ο Θόδωρος Περεντίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα της Ορεστιάδας. 

Ο κ.Μαργαριτίδης που ήταν Πρόεδρος όταν ο Ορέστης ανέβηκε πριν από δεκαετίες στην Γ’΄εθνική, ανέλαβε μπροστάρης στην προσπάθεια διάωσης του όταν υπήρχε ο κίνδυνος να διοριστεί διοίκηση από το Πρωτοδικείο. Κατάφεραν μαζί με τους συνεργάτες του στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να επαναφέρουν στην κανονικότητα την ιστορική ομάδα, προσέλαβαν προπονητή τον Σάκη Ζησίδη και πραγματοποίησαν μεταγραφική ενίσχυση με παίκτες μεταξύ άλλων από την Α.Ε.Διδυμοτείχου (Ιντζές, Πετρόπουλος, Αβογιάν) και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτό όμως έγινε επειδή δεν μπορούσε να πηγαινοέρχεται καθημερινά από την Αλεξανδρούπολη όπου μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και το πήγαινε-έλα όλο αυτό το διάστημα του δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι ζήτησε από τους συνεργάτες του στη διοίκηση να υπάρξει αναδιάταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο. Νέος Πρόεδρος ανέλαβε ο Θόδωρος Περεντίδης, ενώ μπήκαν στην διοίκησ η ο Γιώργος Μυλωνάς (στεέλεχος της εταιρείας YTONG), ο Βαγγέλης Τοκαμάνης και ο Τσισμαλίδης Αθανάσιος.

Στην ανακοίνωση του Ορέστη με τη νέα σύνθεση αναφέρεται ότι:

“Συνεχίζοντας την αναδιάταξη και την προσπάθεια μας , για συγκροτημένο διοικητικό σχήμα, ικανό και χρήσιμο να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, κοινοποιούμε την διοικητική σύνθεση , ύστερα από πολύωρες διαλογικές συζητήσεις.

1. Περεντίδης Θεόδωρος (Πρόεδρος)
2. Χασανίδης Πέτρος
3. Μαρασλής Βασίλειος
4. Μυλωνάς Γεώργιος
5. Τοκαμάνης Βαγγέλης
6. Ουζουνίδης Ζήσης
7. Τσισμαλίδης Αθανάσιος
8. Μήτιγκας Αθανάσιος
9. Κοσπαντζίδης Ευθύμιος
10. Κορετσίδης Στέλιος
11. Κύρου Δημήτρης

Υπεύθυνος Οργανωτικού Ανδρών, Περεντίδης Θεόδωρος
Υπεύθυνος Οργανωτικού Ακαδημιών, Χασανίδης Πέτρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*