Δήμος Ορεστιάδας: Βουλώνουν… τρύπες κάνοντας το αυτονόητο και το “διαφημίζουν” ως σπουδαία έργα

Έχει χαθεί το μέτρο στον δήμο Ορεστιάδας, όπου ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, επειδή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου και θέλοντας να εμφανίσουν πως γίνεται έργο, έφτασαν στο σημείο ακόμα και τις… τρύπες που βουλώνουν τα συνεργεία τις τελευταίες ημέρες, να τις παρουσιάζουν ως κάτι το σπουδαίο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος ο κ.Μαυρίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενώ μοιράστηκε η ίδια είδηση και σε διαδικτυακά μέσα του νομού, φωτογραφία με  εργασίες αποκατάστασης των εγκάρσιων τομών στην άσφαλτο δύο κεντρικών δρόμων της Ορεστιάδας. Της οδού Κωνσταντινουπόλεως και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπου υπάρχουν πολλά… σαμαράκια τα οποία είναι αποτέλεσμα των εργασιών διαφόρων οργανισμών κοινής ωφέλειας.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στέρνας που ανήκει στην παράταξη του δημάρχου, κοινοποίησε δεκάδες φωτογραφίες με το τσιμέντο που έριξαν συνεργεία του δήμου σε διάφορες τρύπες οι οποίες  είναι διάσπαρτες στο χωριό.

Άλλαξε άποψη για το δίκτυο φυσικού αερίου

Χαμηλών προσδοκιών και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Περιστεράκης, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος για αυτονόητα πράγματα, που δεν θα έπρεπε να αποτελούν θέματα αυτής της… υπερπροβολής. Την ποιότητα κατασκευής των έργων δηλαδή, σε ότι αφορά την ομαλοποίηση του οδοστρώματος.

Μόνο που προκύπτουν ερωτήματα τόσο για τον ίδιο όσο κυρίως για τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, τα οποία απευθύνουν οι δημότες.

Έπρεπε να περιμένει τέσσερα χρόνια η δημοτική αρχή για να καλύψει αυτές τις εγκάρσιες τομές από τις εργασίες και τις τρύπες που ανοίγουν οι διάφοροι οργανισμοί όταν σκάβουν για συνδέσεις και να αρχίσει λίγους μήνες πριν τις εκλογές το κλείσιμο τους;

Ο κ.Μαυρίδης είχε δηλώσει παλαιότερα, όταν υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι η Ορεστιάδα είναι γεμάτη… σαμαράκια και οι οδηγοί υποφέρουν, πως  θα περιμένουν πρώτα να γίνουν τα σκαψίματα για το φυσικό αέριο και μετά θα γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης. Τί συνέβη και άλλαξε γνώμη;

Απλά βλέπει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι δεν προλαβαίνει να γίνει κάτι τέτοιο μέχρι τις εκλογές του Μαίου και άρχισαν να κλείνουν τις… τρύπες.

Τί θα γίνει με την κατάσταση ορισμένων επαρχιακοων δρόμών στα χωριά του Τριγώνου και του πρώην δήμου Κυπρίνου, οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση;