Ζαντανίδης: “Το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης είναι στο πακέτο παραχώρησης να δοθεί σε ιδιώτη

Ζαντανίδης: “Το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης είναι στο πακέτο παραχώρησης να δοθεί σε ιδιώτη

Το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στο πακέτο του ΤΑΙΠΕΔ για παραχώρηση της διαχείρισης του σε ιδιώτες, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο επίσημα, ούτε έχει γίνει κάποιο “βήμα” προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, το επιβεβαίωσε λέγοντας:  “Υπάρχει ένα πακέτο αεροδρομίων που ακούγεται και γράφεται από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, δημοσιογραφικά πάντα και το τονίζω αυτό, ότι θα είναι το επόμενο πακέτο που θα παραχωρηθεί η διαχείριση τους σε ιδιωτικά χέρια. Με διαδικασία που δεν θα είναι όπως η προηγούμενη με την Fraport, να δοθούν δηλαδή κατά ομάδες. Όσα παραχωρηθούν θα δοθούν ξεχωριστά το καθένα και γι’ αυτό το λόγο θα γίνουν ξεχωριστές προσφορές για το καθένα.

Το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης είναι στο πακέτο των επόμενων αεροδρομίων που έχει πρόθεση το ΤΑΙΠΕΔ να παραχωρήσει τη διαχείριση τους. Δεν υπάρχει όμως πληροφορία αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και για το Δημόκριτος, ούτε για τα υπόλοιπα. Υπάρχον ακόμα μαζί με της Αλεξανδρούπολης, τα αεροδρόμια της Καλαμάτας, της Πάρου, της Χίου και της Ανδραβίδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*